Bucură-te de sezonul cald cu accesoriile originale şi serviciile BMW.

FĂCUTE PENTRU A EXPLORA. Experimentează ce este mai bun vara aceasta – cu accesoriile originale BMW, modelul tău BMW este perfect pregătit. Descoperă acum gama variată de roţi de vară şi serviciile digitale BMW. Inspiră-te din broşura digitală şi pregăteşte-te pentru lunile calde. #WhateverHappens.

Broşura digitală

ACCESORII BMW ORIGINALE. EXTERIOR.

Călătoriile de explorare sunt şi mai distractive când soarele străluceşte pe cer. Opţiunile flexibile de depozitare şi transport te lasă să descoperi şi să te bucuri de lunile calde ale anului în fiecare zi din nou.

Cutie portbagaj BMW pentru spaţiu de depozitare de 520 de litri.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

Spre produs

Transporţi bicicletele tale în siguranţă.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.

Spre produs

BMW covoraş compartiment de bagaje; protecţie suplimentară.

Covoraş antiderapant, rezistent la apă special conceput pentru protejarea portbagajului de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil în stilul interiorului.

Spre produs

300 de litri de spaţiu de depozitare aerodinamic.

Călătoreşte mai confortabil cu portbagajul spate BMW: beneficiezi de un volum de încărcare de 300 de litri şi de încărcare şi descărcare mai uşoară în comparaţie cu o cutie portbagaj.

Spre produs

SET COMPLET DE ROŢI ŞI ACCESORII BMW ORIGINALE PENTRU VARĂ.

Străzile pot deveni alunecoase după o furtună de vară. Seturile complete de roţi originale BMW pentru vară se montează rapid şi îţi îmbunătăţesc experienţa de condus, garantând că ajungi în siguranţă la destinaţie, indiferent de vreme.

Jante M Performance de 21” din aliaj uşor Cross-spoke, tip 943 M bicolore.

Jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M în Jet Black Bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M Performance de 21” din aliaj uşor Cross-spoke, tip 943 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Cross-spoke de 21”, tip 943 M, Gri Frozen Midnight. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 942 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Capace prezoane BMW cu logo.

Capace premium din aluminiu pentru protecţia ventilelor din aluminiu TPMS. Cu logo BMW.

Spre produs

Capace centrale fixe BMW.

Capacul central fix include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie.

Spre produs

SERVICII BMW PENTRU PRIMĂVARĂ ŞI VARĂ.

Nu există nimic mai bun decât să pleci într-o excursie sau călătorie primăvara şi vara. Fie că plănuieşti o călătorie scurtă sau o vacanţă cu familia – partenerii noştri de service BMW te vor ajuta să-ţi pregăteşti modelul tău BMW cel mai bine şi se vor ocupa de toate lucrurile importante la cerere.

Service-ul BMW pentru roţi şi anvelope.

Îţi schimbăm roţile pentru a ne asigură că vei conduce întotdeauna în siguranţă. Este rapid, eficient şi la un preţ avantajos. Iar parte din pachet este, desigur, şi o verificare a benzii de rulare a anvelopelor şi a frânelor. Şi roţile tale de iarnă? Le vom depozita în mod corespunzător la cerere. Astfel, economiseşti timp şi spaţiu preţios.

Fă o programare online acum

VERIFICAREA DE PRIMĂVARĂ BMW.

Experţii noştri BMW Service testează automobilul tău cu ajutorul sistemului de diagnosticare BMW. Caroseria, anvelopele, frânele, sistemul de iluminare, sistemul de ştergătoare de parbriz şi multe altele vor fi verificate cu atenţie şi, dacă este necesar, vor fi readuse în stare de primă clasă. Rezultatul: modelul tău BMW este perfect pregătit pentru lunile de primăvară şi vară.

Fă o programare online acum

BMW VERIFICAREA DE VACANŢĂ.

Înfruntă zilele călduroase ale verii cel mai bine pregătit: îţi garantăm că te vei simţi relaxat cu privire la călătoria spre destinaţia de vacanţă după un test al automobilului cu sisteme de diagnosticare BMW şi o inspecţie vizuală şi o verificare extinsă a funcţiilor.

Fă o programare online acum

VERIFICAREA SISTEMULUI DE CLIMATIZARE BMW.

De asemenea, experţii de service BMW vor verifica toate componentele importante ale sistemului de climatizare al modelului tău BMW pentru ca tu să ai călătorii plăcute în zilele călduroase. De asemenea, vor înlocui piesele de uzură, dacă este necesar. Astfel, sistemul tău de climatizare va continua să funcţioneze puternic şi eficient. Şi vei ajunge mereu proaspăt şi relaxat la destinaţie.

Fă o programare online acum

ACCESORII BMW ORIGINALE. INTERIOR.

Zilele de aur ale verii – perfecte pentru explorare. Unde te va duce următoarea călătorie? Ţi se garantează o călătorie mai confortabilă, sigură şi personală cu accesorii BMW originale practice la interior.

O pereche suplimentară de ochi în automobilul tău.

Camerele full HD şi QHD ale BMW Advanced Car Eye 2.0 înregistrează automat ce se întâmplă în partea din faţă şi din spate a automobilului în momentul în care are loc un incident.

Spre produs

Suport BMW Pro pentru tabletă pentru sistemul Travel & Comfort.

Suport pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW (husă de protecţie). Suportul, care poate fi reglat în diferite poziţii şi unghiuri, este ataşat la echipamentul opţional „Travel & Comfort” sau la cârligul de bază.

Spre produs

Suport pentru haine BMW: hainele tale se agaţă printr-un clic.

Umeraşul pentru haine poate fi montat pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional „Travel & Comfort” şi poate fi folosit şi în afara maşinii.

Spre produs

Cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Cârligul universal pentru haine şi genţi uşoare poate fi ataşat cu uşurinţă pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional Travel & Comfort.

Spre produs

Curat şi îngrijit: Covoraşe BMW pentru orice vreme.

Protejează spaţiul pentru picioare de umezeală şi murdărie. Cu un design negru şi decorate cu inserţii din oţel inoxidabil, acestea completează perfect aspectul habitaclului.

Spre produs

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW ORIGINALE.

Este timpul pentru curăţenia de primăvară? Produsele de îngrijire BMW originale sunt create special în acest scop. Realizate din materiale de înaltă calitate, delicate, dar eficiente, acestea menţin modelul tău BMW în cea mai bună stare, garantându-ţi că te îndrepţi spre vară complet înfrumuseţat.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW ORIGINALE.

Este timpul pentru curăţenia de primăvară? Produsele de îngrijire BMW originale sunt create special în acest scop. Realizate din materiale de înaltă calitate, delicate, dar eficiente, acestea menţin modelul tău BMW în cea mai bună stare, garantându-ţi că te îndrepţi spre vară complet înfrumuseţat.

ACCESORII ORIGINALE BMW CHARGING.

Încarcă-ţi bateria simplu, rapid şi sigur. La urma urmei, poţi vâna orizontul în timpul verii. BMW Charging îţi oferă o gamă de soluţii de încărcare flexibile pentru a răspunde nevoilor tale specifice.

Descoperă acum

 ACCESORII BMW ORIGINALE. ÎNTREAGA GAMĂ.

Cauţi accesorii specifice? În magazinul nostru vei găsi o gamă largă de accesorii BMW originale pentru orice tip de vreme. De la roţi şi soluţii de transport până la produse de îngrijire. Şi încă multe altele.

Descoperă acum

SERVICII BMW.

#WHATEVERHAPPENS.

 

Pentru că oricând se poate întâmpla ceva neprevăzut, este un sentiment plăcut să fii pregătit. Oriunde te-ar duce călătoriile tale, BMW este alături de tine în orice situaţie, cu o gamă largă de opţiuni de service.

Întreaga gamă BMW Service.

Tu şi automobilul tău BMW sunteţi pe mâini bune alături de partenerul tău de service BMW. Gama extinsă şi variată include pachete de servicii pe termen lung, preţuri all-in atractive şi multe alte servicii individuale.

Află mai multe

Roţi şi anvelope BMW.

Asfalt neted, pietriş sau străzi umede după o furtună de vară – jantele BMW originale oferă aderenţă şi performanţă maximă.

Află mai multe

Reparaţii şi îngrijire BMW.

Fie că este vorba despre un accident sau reparaţii cosmetice, atelierele autorizate de caroserie şi vopsitorie BMW repară daunele majore şi minore la cele mai înalte standarde de calitate, lucrările fiind adaptate în mod optim la modelul tău BMW.

Află mai multe