Născut dintr-o viziune. Creat pentru mobilitate electrică. Graţie tehnologiei eficiente BMW eDrive şi a propulsiei sale cu tracţiune integrală, BMW iX beneficiază de o autonomie excepţională şi de o acceleraţie de la zero impresionantă. Limbajul de design minimalist îi conferă un aspect modern şi expresiv. În interior, ambianţa premium de calitate superioară cumulată cu tehnologii de ultimă generaţie asigură confort maxim şi spaţiu mai mult decât suficient pentru cinci persoane. Descoperă noul tău loc preferat – BMW iX.

DETALII IMPORTANTE DESPRE BMW iX.

„Grupul BMW se străduieşte în permanenţă să se reinventeze. Această dorinţă este o componentă vitală a strategiei noastre. Iar BMW iX exprimă această abordare într-o formă remarcabil de concentrată.”

Oliver Zipse, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG

DESIGN MONOLITIC.

Designul exterior al noului BMW iX.

Forţa unei noi generaţii. Pentru conceptul de design al noului BMW iX ne-am propus să mergem mai departe decât de obicei şi să creăm un limbaj de design complet nou – expresiv, dar nu aglomerat. Inteligent, dar deloc complicat. Pe scurt: un design care, încă de la prima vedere, denotă o nouă formă a plăcerii de a conduce. Rezultatul este acest SAV revoluţionar cu forma sa monolitică emblematică, detalii care au un caracter puternic şi funcţii inteligente Shy-Tech: noul BMW iX.

„Designul monolitic cu linii puţine şi foarte exacte subliniază caracterul automobilului şi îi oferă un aspect modern. BMW iX este îndrăzneţ şi, în acelaşi timp, simplu şi elegant.”
Domagoj Dukec - Head of Design BMW

SPAŢIUL MEU PREFERAT.

Designul interior al noului BMW iX.

Simbioza între tehnologie de ultimă generaţie şi relaxare creează un spaţiu care denotă calitatea vieţii. Lasă interiorul noului BMW iX să te inspire. Minimalismul său elegant şi funcţiile Shy Tech de ultimă oră, împreună cu plafonul panoramic din sticlă, creează o senzaţie unică de spaţiu care transformă călătoriile într-o experienţă complet nouă. Designul minimalist, materialele de calitate superioară şi tehnologia de ultimă generaţie vor face ca interiorul acestui automobil să devină rapid locul tău preferat.

„Am conceput BMW iX de la interior spre exterior. În acest proces, ne-am concentrat să creăm un design de interior modern, dar în acelaşi timp minimalist şi plin de căldură, un design care oferă senzaţia de spaţiu.”
Domagoj Dukec - Head of Design BMW

ATENŢIE FĂRĂ PRECEDENT LA DETALII.

Shy Tech şi tehnologiile de ultimă generaţie din noul BMW iX.

Graţie designului său, ambianţei luxoase tip lounge şi funcţiilor Shy Tech inovatoare, noul BMW iX, un automobil fără emisii la nivel local, este o experienţă unică în ceea ce priveşte mobilitatea confortabilă în viaţa de zi cu zi şi în timpul călătoriilor. Conceptul Shy Tech îşi concentrează atenţia pe pasageri şi lasă tehnologia să joace un rol secundar până în momentul în care este nevoie de ea: inteligenţă care se reflectă în detaliile unice şi foarte speciale prezente peste tot în noul BMW iX.

EXTERIOR

INTERIOR

SHY TECH

INFORMAŢII DESPRE NOUL BMW iX.

01.

Peste 600 km de autonomie*

02.

Tracţiune integrală electrică cu două axe acţionate electric şi mai mult de 500 CP (370 kW)*

03.

De la 0 la 100 km/h în mai puţin de 5 secunde*

04.

Reîncărcare 120 km în 10 minute*

05.

Încărcare rapidă publică de la 10-80% în mai puţin de 40 de minute

O NOUĂ DIMENSIUNE A UTILIZĂRII DE ZI CU ZI.

BMW iX revoluţionează segmentul SAV premium. Cu o autonomie de peste 600 km*, este ideal atât pentru utilizarea cotidiană, cât şi pentru călătorii lungi, fiind astfel un automobil ideal pentru viaţa de zi cu zi. Această performanţă spectaculoasă este posibilă datorită conceptului său unic de caroserie optimizată din punct de vedere al greutăţii, care se bazează pe numeroşi ani de experienţă în industrie, fiind o combinaţie între o construcţie uşoară şi inteligentă şi materiale inovatoare precum aluminiu uşor, otel şi carbon.

Află mai multe despre autonomie

PERFORMANŢĂ IMPRESIONANTĂ.

Propulsie inovatoare.

Pe lângă cele două motoare electrice, cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive include un sistem de depozitare de voltaj înalt, componente electronice de putere şi tehnologia de încărcare a BMW iX. Cele două motoare electrice puternice, combinate cu propulsia integrală electrică, nu sunt doar eficiente, ci ridică şi puterea noului BMW iX la nivelul unui automobil sport: peste 500* CP şi o acceleraţie silenţioasă de la 0 la 100 km/h în sub cinci secunde.

Confort eficient la deplasare.

Sistemul de recuperare reglabil individual, în combinaţie cu suspensia pneumatică adaptivă pe 2 axe, nu numai că asigură o autonomie mai mare, dar îţi permite şi să determini manevrabilitatea noului BMW iX cum doreşti. Sportiv, optimizat pentru autonomie sau confortabil – inclusiv senzaţia că „foloseşti doar o pedală”, adică automobilul frânează atunci când piciorul este ridicat de pe pedala de acceleraţie, creând senzaţia că „pluteşti” specifică deplasărilor cu o maşină electrică.

ÎNCĂRCAREA E MAI UŞOARĂ CU BMW CHARGING.

Datorită numeroaselor soluţii de încărcare de la BMW Charging, nimic nu e imposibil pentru noul tău BMW iX. Not available in Romania. BMW iX beneficiază de o capacitate de încărcare de până la 200 kW. Asta înseamnă că poate ajunge la o autonomie de 120 km în doar zece minute sau bateria poate fi încărcată de la 10 la 80% în sub 40 de minute. Acasă îţi poţi încărca rapid şi uşor noul BMW iX, cu ajutorul sistemului BMW Wallbox, cu până la 11 kW în mai puţin de 11 ore, bateria ajungând la o încărcare de 100% peste noapte. Not available in Romania. Not available in Romania.

Află mai multe despre încărcare

AERODINAMICA INOVATOARE A BMW iX.

BMW iX respectă principiul „forma urmează funcţia” în fiecare milimetru al designului său dinamic. Acest lucru este evident, în primul rând, dacă priveşti suprafaţa lină a caroseriei, cu designul unic al geamurilor şi al stâlpilor săi, dar şi şasiul său plat. În combinaţie cu grila frontală închisă şi difuzorul din spate, precum şi detalii neobişnuite precum mânerele care ies din portiere sau oglinzile exterioare integrate în portieră, BMW iX obţine un uluitor coeficient aerodinamic de doar 0,25. Astfel, automobilul combină autonomia şi eficienţa cu un design SAV inovator.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

*măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP

BMW iX(1):
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: sub 21
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

Valorile privind consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie indicate au fost calculate potrivit Regulamentului (CE) nr. 715/2007 în versiunea aplicabilă la momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.


REZERVĂ ONLINE

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informaţii personale

    Maşina actuală

    *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing