Ofertele noastre actuale te pot ajuta să îţi alegi mai uşor modelul BMW sau oferta de finanţare potrivite stilului tău de viaţă. În felul acesta, vei ajunge mai uşor la modelul BMW dorit.

LEGENDELE SUNT MEREU RECUNOSCUTE.

AU MAI RĂMAS 50 BMW X5
CU AVANTAJ CLIENT 20.000 €, TVA INCLUS.


Doar pentru 50 de unităţi BMW X5 disponibile, ai avantaj client 20.000 € (TVA Inclus), iar la finalul contractului de leasing, dacă doreşti să nu păstrezi maşina, BMW Select îţi garantează o valoare de revânzare cât jumatate din preţul de achiziţie.

Cere o ofertă

BMW X1.
FUN FAMILY RIDE.

» 5.000 € AVANS.
» 500 €/ LUNĂ, CU TVA, CASCO, REVIZII ŞI GARANŢIE EXTINSĂ INCLUSE.
» 24.500 € VALOARE BUY-BACK.


Se spune că prietenii sunt familia pe care o alegi. Iar maşină care vă poate susţine planurile şi visurile ţine tot de o alegere. Avem pentru tine o ofertă de finanţare pentru BMW X1, cu avans 5.000 €, rată lunară 500 €, cu TVA, CASCO, revizii, garanţie extinsă. Şi, în plus, o selecţie de echipamente opţionale care vor aduce mai mult confort şi tehnologie.

Cere o ofertă

FEEL THE WINTER JOY.

PACHET DE IARNĂ INCLUS PENTRU TOATE MODELELE BMW X.


La APAN Motors ne gândim mereu la confortul clienților noștri. Tocmai de aceea, îți oferim cadou pachetul WINTER JOY, care include roți de iarnă, scaune încălzite, volan încălzit și covorașe de cauciuc. Oferta este valabilă pentru oricare dintre modelele BMW X, indiferent de nivelul de echipare. Alege modelul dorit şi cere acum o ofertă.

Cere o ofertă

APAN TOP SALES.

DESCOPERĂ OFERTELE CU 40% AVANTAJ CLIENT,
VALABILE PÂNĂ ÎN 30 NOIEMBRIE 2018.


La fiecare ediţie «APAN Top Sales» îţi propunem cele mai bune oferte pentru modelele noastre BMW din stoc. Descoperă principalele avantaje pe care le au aceste oferte, fie că alegi din selecţia noastră de automobile noi sau puţin rulate – Young Used Cars.

Cere o ofertă

PRIMUL BMW X2 CREAT VREODATĂ.

ACUM CU 29% AVANTAJ CLIENT PENTRU PACHETUL «ADVANTAGE PLUS».

Adevăraţii rebeli primesc mereu ce este mai bun. Aşa cum este şi pachetul Advantage Plus pentru primul BMW X2. Te bucuri de echipamente emblematice şi avantaj client 29% din valoarea pachetului.

Pachetul Advantage Plus include:
✓ Hayon electric
✓ Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă
✓ Sistem de asistenţă la parcarea cu spatele (PDC)
✓ Aer condiționat automat
✓ Pilot automat
✓ Lumini de ceaţă LED
✓ Faruri LED cu conţinut extins și sistem de spălare faruri
✓ Ornamente BMW Individual Shadow Line
✓ Capitonaj plafon BMW Individual antracit
✓ Jante din aliaj uşor Double-spoke de 18", tip 567

Cere o ofertă