La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta - indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

ACCESORII ŞI JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme.

Pentru conducătorii auto care doresc un nou profil al benzii de rulare şi să se bucure de o aderenţă optimă toamna şi iarna, am creat oferte de sezon speciale pentru anvelopele cu marcaj stea în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Anvelopele BMW cu marcaj stea asigură o rulare lină, aderenţă optimă şi o siguranţă excepţională. Prin urmare, un lucru e clar: Roţile şi anvelopele de iarnă originale BMW nu fac niciun compromis în materie de stil, ci dimpotrivă.

Accesorii BMW pentru jante şi anvelope

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871 M, în Jet Black, cu set complet de roţi de iarnă.

Jantele M de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 871, M vin în culoarea Jet Black. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19 şi dimensiunea anvelopelor de 245/45 R19 102 H XL.

Spre produs

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896, Argintiu Refined, set complet de roţi de iarnă.

Jantele BMW uluitoare din aliaj uşor Y-spoke de 17”, tip 896, în Argintiu Refined, îi oferă automobilului un aspect extrem de unic. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 7 J x 17, dimensiune anvelopă 205/65 R17 100 H XL.

Spre produs

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1012, bicolore (Midnight Grey, lucioase), set complet de roţi de iarnă.

Jantele BMW aerodinamice de înaltă calitate Star-spoke de 21”, tip 1012, au fost concepute în Bicolor Midnight Grey, lucioase, conferind automobilului un aer personalizat prin aspectul lor sportiv. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 9J x 21 şi

Spre produs

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1011, Jet Black, set complet de roţi de iarnă.

Jantele BMW aerodinamice de înaltă calitate Star-spoke de 21”, tip 1011 au fost concepute în Jet Black, asigurând un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 9J x 21 şi dimensiunea anvelopelor de 255/50 R21 109 H XL M+S.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, bicolore (Jet Black, lucioase), set complet de roţi de iarnă faţă şi spate.

Jantele M exclusive din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, au fost concepute în Jet Black bicolor, lucioase, asigurând un aspect deosebit de sportiv. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 8,5 J x 19, cu anvelope 245/40 R19 98V XL şi set comp

Spre produs

Accesorii BMW pentru jante şi anvelope

Lanţuri de zăpadă BMW Comfort Plus.

Lanţurile de zăpadă BMW Comfort Plus sunt uşor de montat datorită sistemului de auto-tensionare şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă. Fiind perfect montate pe anvelope, nu necesită nici o protecţie suplimentară a jantelor, şi un cerc integrat din oţel cu arc face montarea să fie foarte facilă.

Spre produs

Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

Setul intuitiv de mobilitate pentru anvelope BMW uşurează pornirea la drum în cazul producerii unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.

Spre produs

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Spre produs

Capace prezoane BMW cu logo.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Spre produs

SERVICE-UL BMW PENTRU ROŢI ŞI ANVELOPE.

Te simţi bine să ştii că lucrurile importante se află pe cele mai bune mâini.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

 

›Caută un partener de service BMW

ANVELOPELE BMW ORIGINALE CU SIMBOL ÎN FORMĂ DE STEA.

Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt priorităţile principale atunci când vine vorba despre jante şi anvelope.

Simbolul în formă de stea indică faptul că anvelopa a fost fabricată special pentru BMW – în conformate cu cele mai înalte standarde BMW. De asemenea, dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, totul culminând cu teste ample. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în şase domenii generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă şi - în mod caracteristic pentru BMW - în două domenii privind plăcerea de a conduce: stilul de condus şi comportamentul sportiv. În plus, acestea sunt dezvoltate în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Solicită-i Partenerului tău de service BMW anvelopele cu simbol în formă de stea – se potrivesc perfect, sunt testate şi sunt sigure.

 

› Jante și anvelope BMW

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, EXTERIOR.

Sursă de inspiraţie, oriunde ai privi.

Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

Cutie portbagaj BMW 420, în negru/argintiu titaniu.

Cutia portbagaj BMW modernă în Negru, cu panouri laterale în Argintiu Titanium are un spaţiu de depozitare de 420 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Spre produs

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Spre produs

Suport BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard, extensibil pe ambele părţi.

Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi plăci de snowboard poate fi extins de ambele părţi şi poate transporta în siguranţă maxim cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.

Spre produs

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Noile proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED cu o calitate îmbunătăţită a proiecţiei şi o durată de viaţă peste medie fac din intrarea şi ieşirea din automobil o experienţă unică. Acestea se activează automat atunci când portierele se deschid şi luminează zona de intrare într-o manieră cu totul individual

Spre produs

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, INTERIOR.

Remarcabil de la interior.

Respectându-şi notorietatea, accesoriile originale BMW sunt proiectate cu o precizie fină şi inspirate de performanţa fără egal. Dezvoltă-ţi spaţiul, stilul, siguranţa – sau toate acestea. Modul facil de a combina siguranţa şi stilul şic.

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Suportul universal este reglabil din punct de vedere al dimensiunii şi se ataşează de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentele opţionale Travel & Comfort. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11". Poate fi rotit cu 360° şi blocat în orice înclinare dorită.

Spre produs

Cârlig universal BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Cârligul universal pentru Sistem pentru confort şi călătorii face posibilă agăţarea hainelor şi a genţilor uşoare pe tetieră pentru a le proteja de murdăria din spaţiul pentru picioare. Cu ajutorul cuplajului tip plug-in, cârligul universal poate fi ataşat cu uşurinţă, ferit de accidente, de suportul de bază disponil separat sau de la echipamentul opțional Travel & Comfort.

Spre produs

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

Umeraşul pentru haine BMW face posibilă atârnarea articolelor de îmbrăcăminte în partea din spate a tetierei. Graţie cuplajului tip plug-in, acesta poate fi ataşat cu uşurinţă, fără risc de accidentare, de suportul de bază disponibil separat sau de echipamentul opţional Travel & Comfort. Fiind dotat cu funcţia h

Spre produs

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Prin culoarea neagră şi inscripţia BMW, se potrivesc perfect în interior.

Spre produs

Covoraş BMW pentru portbagaj.

Covoraşul BMW pentru portbagaj durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design elegant protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. Finisat în culoarea negru cu o emblemă din oţel inoxidabil de calitate cu logoul BMW, covoraşul se potriveşte perfect cu interiorul compartimentului de bagaje.

Spre produs

Geantă montată pe spătar BMW de culoare antracit/albastru.

BMW Advanced Car Eye 2.0 este o cameră full-HD extrem de sensibilă care captează evenimentele din faţa şi din spatele maşinii, chiar şi când este parcată. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a oricăror dereglări, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/sau acte de vandalism.

Spre produs

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

Sistemul BMW Advanced Car Eye 3.0 este format din camere QHD şi full HD de înaltă calitate care monitorizează ce se întâmplă în faţa şi spatele automobilului, chiar şi atunci când este parcat. Dacă sistemul detectează vibraţii şi mişcări neobişnuite în preajma automobilului, memorează automat evenimentul pentru a documenta posibilele accidente sau tentative de spargere.

Spre produs

Husă pentru cheie BMW, din piele.

Husa pentru cheie BMW de înaltă calitate este un etui protector de formă potrivită pentru cheia operată radio. Husa elegantă din piele nappa neagră cu pori fini protejează împotriva murdăriei şi zgârieturilor. Deosebit de practică: pentru operarea tastelor funcţionale, cheia nu trebuie scoasă din husă.

Spre produs

DESCOPERĂ ACCESORIILE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ.

 
Simţi că totul este în regulă pentru o călătorie prin pasul montan, o zi în oraş sau o excursie spontană. Descoperă momentele fascinante pe care aceste perioade ale anului ţi le oferă, cu accesoriile originale BMW pentru sezonul de toamnă şi iarnă. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a-ţi crea propria imagine de toamnă şi iarnă pentru automobilul tău BMW. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.
     

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE BMW.

Îngrijire delicată de înaltă calitate pentru automobilul tău BMW.

Ai grijă de automobilul tău. Îţi oferim instrumentele potrivite pentru o vizibilitate clară şi un aspect splendid în orice situaţie - la urma urmei, jantele tale nu au fost făcute să strălucească în van.

Racletă telescopică BMW cu perie pentru zăpadă.

 

Cureţi uşor gheaţa şi zăpada. Racleta include o racletă pentru gheaţă şi o perie pentru zăpadă care te ajută să îndepărtezi gheaţa şi zăpada de pe toate geamurile automobilului fără efort. Datorit lungimii ajustabile a mânerului (de la 78 la 100 cm), poţi ajunge uşor şi la geamurile unui automobil de mari dimensiuni.

›Spre produs

Trusă pentru îngrijire BMW, ediţia de iarnă.

 

Bine pregătit pentru sezonul rece: Trusa pentru îngrijire BMW, ediţia de iarnă este perfect adaptată nevoilor de îngrijire a automobilului pe timp de iarnă. Setul care conţine lichid de curăţare cu soluţie anti-îngheţ, soluţie de dezgheţare pentru parbriz, soluţie de curăţare pentru interior şi racletă poate fi stocat în geanta din pânză impermeabilă furnizată.

›Spre produs

Lichid de parbriz cu soluţie anti-îngheţ.

 

Împiedică îngheţarea sistemelor de spălare a parbrizului, asigurându-ţi vizibilitate perfectă şi fără urme la temperaturi mici, datorită substanţelor de curăţare de înaltă calitate. Împreună cu parfumul plăcut specific BMW, Apricelle.

›Spre produs

Lavetă din microfibre pentru interior.

 

Îngrijire optimă pentru interiorul automobilului tău: Datorită tehnologiei speciale a ţesăturii, laveta din microfibre BMW este deosebit de moale atunci când este aplicată pe suprafeţele interioare.

›Spre produs

CELE MAI BUNE ACCESORII DE TOAMNĂ: ACCESORIILE M PERFORMANCE.

Experimentează senzaţia palpitantă a motosportului cu accesoriile exclusiviste BMW M Performance.

Motosportul devine omniprezent. Fiecare dintre accesoriile M Performance este o declaraţie unică şi conferă automobilului tău BMW un caracter motosport autentic. Poţi alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, şasiu şi roţi. Eşti pregătit să experimentezi individualitatea sportivă?

Jante M forjate Y-spoke de 19”/20”, tip 963 M, Gri Frozen Gunmetal, set complet de roţi de iarnă.

Jantele de înaltă calitate M forjate Y-spoke de 19”/20”, tip 963 M, sunt finisate în Gri Frozen Gunmetal cu inscripţia M Performance frezată şi conferă automobilului un aspect foarte sportiv datorită aspectului lor exclusivist. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante de 9,5 J x 19, cu anvelope 275/35 R19 100V XL şi set complet de roţi spate de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii în anvelope, jante de 10,5J x 20, cu anvelope 285/30 R20 99V XL.

›Spre produs

Capace pentru oglinzile exterioare M din fibră de carbon.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace M pentru oglinzile exterioare subliniază tehnologia avansată a automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.

›Spre produs

Sistem de evacuare M Performance din titan.

Sunet care îţi taie respiraţia: Sistemul de evacuare BMW M Performance impresionează prin sunetul motorsport fără compromis. Sistemul de evacuare este fabricat în întregime din titan special pregătit pentru curse.

Husa spătarului M Performance din Alcantara/fibră de carbon cu aplicare umedă.

Bancheta din spate M Performance conferă scaunelor un aspect de motorsport de înaltă calitate. Ornamentele tetierelor din fibră de carbon au fost finisate cu vopsea poliuretanică şi şlefuite pentru a obţine un luciu intens. Restul panoului posterior este din piele Alcantara fină. Cu emblemă din aluminiu M Performance integrată.

Cotieră M Performance în Alcantara.

Pentru că detaliile mici fac o mare diferenţă: cotiera centrală M Performance din Alcantara adaugă ultimele detalii aspectului exclusiv de motorsport al habitaclului. Cu cusături superbe în culorile M şi cu inscripţia M Performance.

Curea de remorcare M Performance.

Cureaua de remorcare roşie M Performance pentru faţă şi spate este predestinată pentru utilizare pe circuitul de curse. Logoul M negru creează legătura vizuală cu motorsportul. La fel ca şi buclele de remorcare incluse în echiparea standard, cureaua de remorcare este uşor de ataşat. Practic: Aprobată pentru drumurile publice la multe modele şi tipar ornamental pentru capacul buclei de remorcare.

Insigne pentru portiere M Performance.

O atracţie potrivită pentru fanii celor mai puternice litere din lume: insigna pentru portieră M Performance completează fiecare interior sportiv. Fabricată din aluminiu anodizat negru, insigna pentru portieră poartă logo-ul de culoare M şi se îmbină perfect cu aspectul altor componente M Performance.

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.

SERVICE BMW PERSONALIZAT.

Contează pe opţiuni nenumărate.

Bucură-te din plin de sezonul rece şi profită de excelentul service BMW unde experţii noştri au grijă de maşina ta. Este sarcina noastră să ne asigurăm ca automobilul tău BMW este întotdeauna în stare perfectă pentru ca tu să poţi trece prin toamnă şi iarnă în siguranţă, fără să renunţi la plăcerea pură de a conduce.

BMW Service Inclusive.

Relaxează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea pură de a conduce. BMW Service Inclusive face posibil acest lucru. Plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Astfel, modelul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

Descoperă acum

BMW Service 5+.

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

Descoperă acum

Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

Descoperă acum

Aplicaţia My BMW.

Inteligent, actual şi sofisticat: cu designul contemporan şi îndrumarea intuitivă a utilizatorului, aplicaţia My BMW îţi oferă o experienţă de mobilitate complet nouă. Planifică-ţi următoarea călătorie, verifică starea automobilului tău BMW, rezervă-ţi următoarea programare în service sau utilizează una dintre numeroasele funcţii de comandă de la distanţă – toate în mod convenabil de pe smartphone-ul tău.

Descoperă acum