La trecerea dintre anotimpuri, este timpul să explorezi peisajul. Pentru că nici măcar vremea ploioasă sau rece nu sunt un motiv să stai în casă. Este ocazia să descoperi o parte magică a lumii în care trăim. Îţi oferim echipamentele perfecte pentru a fi în siguranţă pe drum şi pentru a te bucura de fiecare secundă din călătoria ta - indiferent unde te poartă aceasta. Experimentează service-ul BMW, roţile complete pentru iarnă BMW şi accesoriile BMW pentru toamnă şi iarnă care se potrivesc perfect automobilului tău BMW.

ACCESORII ŞI JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

Plăcerea de a conduce nu ţine cont de vreme.

Pentru conducătorii auto care doresc un nou profil al benzii de rulare şi să se bucure de o aderenţă optimă toamna şi iarna, am creat oferte de sezon speciale pentru anvelopele cu marcaj stea în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Anvelopele BMW cu marcaj stea asigură o rulare lină, aderenţă optimă şi o siguranţă excepţională. Prin urmare, un lucru e clar: Roţile şi anvelopele de iarnă originale BMW nu fac niciun compromis în materie de stil, ci dimpotrivă.

JANTE ȘI ANVELOPE BMW

Jante BMW din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 618, Argintiu Reflex, set de iarnă complet.

Jantele BMW de înaltă calitate din aliaj uşor V-spoke de 17”, tip 618, în Argintiu Reflex, îi oferă automobilului un aspect extrem de sportiv. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 7,5 J x 17, dimensiune anvelopă 225/55 R17 97H.

Spre produs

Jante BMW V-spoke de 18“, tip 684, Gri Orbit, set de iarnă.

 

 

Jantele BMW de înaltă calitate din aliaj uşor de 18” V-spoke , tip 684, în Gri Orbit adaugă o notă deosebit de sportivă aspectului automobilului. Disponibile în set complet de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 18 şi dimensiunea anvelopelor de 245/45 R18 100V XL.

Spre produs

Jante BMW din aliaj uşor V-spoke de 19“, tip 635, Bicolor (Auriu Night, lucioase), set de iarnă.

Jantele elegante BMW din aliaj uşor V-spoke de 19”, tip 635, sunt finisate în Auriu Night Bicolor, lucioase, conferindu-i automobilului un aspect extravagant. Set pentru iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, jante şi anvelope runflat de 8 J x 19, 245/40 R19 98V XL RSC în faţă şi 9J x 19, 275/35 R19 100V XL RSC în spate.

Spre produs

ACCESORII BMW PENTRU JANTE ȘI ANVELOPE

SERVICE-UL BMW PENTRU ROŢI ŞI ANVELOPE.

Te simţi bine să ştii că lucrurile importante se află pe cele mai bune mâini.

 

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

 

> Caută un partener service BMW

ANVELOPELE BMW ORIGINALE CU SIMBOL ÎN FORMĂ DE STEA.

 

Calitatea, experienţa şi siguranţa sunt priorităţile principale atunci când vine vorba despre jante şi anvelope.

 

Simbolul în formă de stea indică faptul că anvelopa a fost fabricată special pentru BMW – în conformate cu cele mai înalte standarde BMW. De asemenea, dezvoltarea anvelopelor începe într-un stadiu incipient al dezvoltării automobilului şi poate dura până la trei ani, totul culminând cu teste ample. Anvelopele cu marcaj stea sunt testate în şase domenii generale: siguranţă, uzură, confort, eficienţă şi - în mod caracteristic pentru BMW - în două domenii privind plăcerea de a conduce: stilul de condus şi comportamentul sportiv. În plus, acestea sunt dezvoltate în colaborare cu producătorii de anvelope premium (de ex. Dunlop, Goodyear, Michelin şi Pirelli). Solicită-i Partenerului tău de service BMW anvelopele cu simbol în formă de stea – se potrivesc perfect, sunt testate şi sunt sigure.

 

> Jante și anvelope BMW

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, EXTERIOR.

Sursă de inspiraţie, oriunde ai privi.

Dacă vrei să te bucuri de iarnă, trebuie să te echipezi cum se cuvine. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU TOAMNĂ ŞI IARNĂ, INTERIOR.

Remarcabil de la interior.

Respectându-şi notorietatea, accesoriile originale BMW sunt proiectate cu o precizie fină şi inspirate de performanţa fără egal. Dezvoltă-ţi spaţiul, stilul, siguranţa - sau pe toate acestea. Modul facil de a combina siguranţa şi stilul şic.

PARTENERUL TĂU DE SERVICE BMW ÎŢI STĂ LA DISPOZIŢIE.

Simţi că totul este în regulă pentru o călătorie prin pasul montan, o zi în oraş sau o excursie spontană. Descoperă momentele fascinante pe care aceste perioade ale anului ţi le oferă, cu accesoriile originale BMW pentru sezonul de toamnă şi iarnă. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a-ţi crea propria imagine de toamnă şi iarnă pentru automobilul tău BMW. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

 

> Descoperă accesoriile BMW.

PRODUSE DE ÎNGRIJIRE CHIMICE.

Îngrijire delicată de înaltă calitate pentru automobilul tău BMW.

Ai grijă de automobilul tău. Îţi oferim instrumentele potrivite pentru o vizibilitate clară şi un aspect splendid în orice situaţie - la urma urmei, jantele tale nu au fost făcute să strălucească în van.


CELE MAI BUNE ACCESORII DE TOAMNĂ: ACCESORIILE M PERFORMANCE.

Experimentează senzaţia palpitantă a motosportului cu accesoriile exclusiviste BMW M Performance.

Motosportul devine omniprezent. Fiecare dintre accesoriile M Performance este o declaraţie unică şi conferă automobilului tău BMW un caracter motosport autentic. Poţi alege dintr-o gamă variată de accesorii din următoarele categorii: aerodinamică, tren de rulare, design exterior, habitaclu, şasiu şi roţi. Eşti pregătit să experimentezi individualitatea sportivă?

SERVICE BMW PERSONALIZAT.

Contează pe opţiuni nenumărate.

Bucură-te din plin de sezonul rece şi profită de excelentul service BMW unde experţii noştri au grijă de maşina ta. Este sarcina noastră să ne asigurăm ca automobilul tău BMW este întotdeauna în stare perfectă pentru ca tu să poţi trece prin toamnă şi iarnă în siguranţă, fără să renunţi la plăcerea pură de a conduce.

BMW Service 5+.

Pentru modele cu vechime de peste 5 ani, BMW Service 5+ oferă servicii de primă clasă, adaptate în mod optim modelului tău – la preţuri transparente şi atractive. La urma urmei, prin intermediul partenerului tău de service BMW, automobilul tău BMW primeşte exact serviciul pe care îl merită – astfel încât să rămână cu tine pentru mult timp.

Caută un partener de service BMW

BMW Service Inclusive.

Nu este întotdeauna uşor să rezolvi totul dintr-o mişcare. Pentru mai multă linişte, există BMW Service Inclusive. Cu doar o singură plată, eşti acoperit pentru perioada aleasă de tine pentru toate serviciile şi manoperele de întreţinere incluse. Fără costuri ascunse. Ca să ştii la ce să te aştepţi pe viitor: service perfect pentru automobilul tău BMW, indiferent de cât de vechi este. Pentru că oferta noastră este atractivă şi pentru modelele BMW cu mulţi kilometri la bord.

Caută un partener de service BMW

My BMW Service

BMW Service – oricând şi oriunde. Poţi rezerva şi monitoriza multe servicii de la BMW online în mod convenabil. Şi profită din plin de timpul tău pentru lucrurile cu adevărat importante în viaţă.

Caută un partener de service BMW

Service BMW pentru roţi/anvelope.

Anvelopele potrivite pentru sezonul rece: programează-te pentru service-ul pentru anvelopele BMW - nu numai că îţi schimbăm anvelopele, dar beneficiezi şi de o verificare a adâncimii profilului anvelopelor şi a frânelor. Oferta noastră pentru maximum de convenienţă: curăţăm anvelopele tale de vară şi le depozităm pentru tine până la primăvară.

Caută un partener de service BMW