ADELIN PETRIȘOR este primul reporter care devine ambasador Oficial al APAN Motors Brăila, Best Dealer in Sales in Romania, 2017.
 
ADELIN PETRIȘOR este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti din Romania. Si-a inceput cariera in anul 1994, la postul de radio 2M+. A lucrat la Tele 7abc, TVR, Antena 1 si Realitatea TV.
In prezent este seful Sectiei Eveniment de la Stirile TVR. A fost singurul corespondent roman care a transmis din Bagdad.
De-a lungul timpului a intervievat personalitati precum Yasser Arafat, Ehud Barak, Benjamin Netanyahu, Valentino Rossi, ayatollahul Mohammad Fadlallah, liderul spiritual al Hezbollah, Jaap de Hoop Scheffer, fost secretar general al NATO si generalul Michael Hayden, fost sef CIA ai NSA. A fost distins cu Marele Premiu APTR (Asociatia Profesionistilor de Televiziune din Romania) in 2003, Premiul pentru cel mai bun reportaj in 2007 si Premiul pentru documentar politic in 2009. In 2012 a participat la International Photography Awards (Los Angeles) cu cinci fotografii realizate in Coreea de Nord, fiind printre finalistii la Marele Premiu „Discovery of the year” si adjudecindu-si premiul la sectiunea „Editorial Non-Pro”. Documentarul “Coreea de Nord, nimic de invidiat” a rulat la TIFF in 2012. In 2013 a fost ales in selectia oficiala la Astra Film Festival Sibiu, unul dintre cele mai importante festivaluri de documentare din Europa de Est. Adelin Petrisor a fost primul jurnalist roman care a zburat cu supersonice militare: Mig 21 Lancer, F 16, Eurofighter Typhoon, JAS 39 Gripen.
 
Experiența alături de automobilele BMW l-au determinat să asocieze puterea acestora cu performanțele avionelor. Rapiditate, agilitate și multă adrenalină, toate au început la volanul unui BMW Seria 4 Gran Coupe.
 
Despre BMW Seria 4 Gran Coupé

BMW Seria 4 Gran Coupé este o prezență specială în gama coupe-urilor BMW. Modelul îmbină sportivitatea caracteristică mărcii cu eleganţa și versatilitatea conceptului de automobil in 4 uşi și un portbagaj accesibil și generos accesibil printr-o închidere tip hayon. BMW Seria 4 a debutat în 2013 prin apariţia modelului Coupé. În 2014 i s-au alăturat Seria 4 Cabriolet şi Seria 4 Gran Coupé. Cele aproximativ 400.000 de unităţi BMW Seria 4 care au fost vândute la nivel mondial până la finalul anului 2016 sunt dovada succesului acestui autoturism.

Designul emotional și dinamic este completat de tehnologia care poartă marca BMW: o suspnesie sofisticată, construcție echilibrată cu distribuție 50/50 între punți, sisteme de propulsive perfromante și eficiente și sistemul de tracțiune intelligent BMW xDrive, un concept ergonomic și modern de control – ultima generație BMW iDrive, și un pachet extins de sistem de asistență și siguranță.

Despre APAN Motors Brăila

APAN Motors este primul si unicul dealer autorizat BMW si BMW Service din judetul Braila si a judetelor invecinate, oferind detinatorilor si pasionatilor de BMW, servicii si produse: BMW Premium Selection, BMW Lifestyle, BMW Financial Services.

Pentru echipa APAN Motors, 2017 a fost un an cu multe provocări, dar încununat cu reușite.
Datorită încrederii pe care ne-o acordați zilnic, eforturile noastre au fost răsplatite cu titlul Best Dealer in Sales in România 2017, acordat de BMW România.