Parteneriatul dintre Ana-Maria Brânză și BMW a început în 2017, de când multipla campioană olimpică, mondială și europeană la scrimă conduce cu încântare noul model BMW X4, fiind ambasador al APAN Motors Brăila.

Concepția despre sport a campionei se suprapune în punctele esențiale peste filosofia brandului BMW, conform căreia ambiția și perseverența de a atinge cel mai înalt nivel de excelență determină fiecare mișcare.

Așadar, existând pasiuni comune, prietenia s-a legat ușor, iar Ana Maria Brânză apreciază în continuare fiecare moment în care i se oferă pur și simplu plăcerea autentică de a conduce o mașină care se pliază perfect pe caracterul său #AMBitious. De altfel, campioana recomandă de fiecare dată când are ocazia un test drive cu un BMW, convinsă fiind că acesta ar fi suficient pentru că fiecare să realizeze cât de bine reușește acest brand să pună pe primul plan experiența la volan a șoferului, acordând în același timp importanța cuvenită unui design atractiv și îndrăzneț și fiind de cele mai multe ori cu un pas înaintea tehnologiei.

Dragostea Anei pentru scrimă a luat naștere în sala de scrimă a Complexului Sportiv Ghencea, pe când sportiva avea doar 10 ani. A ales spada, pentru că era singura armă din sală cu mâner pentru stângaci.

Pasiunea pentru acest sport și ambiția de a reuși au purtat-o prin antrenamente intense, eșecuri dureroase, lecții multe, importante, dar și reușite pe măsura dedicării și responsabilității cu care și-a urmat visul. La Jocurile Olimpice a obținut o medalie de argint la individual, în 2008, la Beijing, și una de aur cu echipa, în 2016, la Rio. Spadasina e și dublă campioană mondială cu echipa, în 2010 și 2011, și are două medalii de bronz la individual. Se mai adaugă și peste 20 de medalii la campionatele europene și mondiale.

Dincolo de titlurile și medaliile din sport, Ana este o voce puternică a momentului, una care a dovedit deja că are un mesaj de transmis pentru fiecare generație, dar în special pentru cei mai tineri: fiecare reușită este precedată de mii și mii de ore de muncă, pentru că doar visele nu sunt suficiente pentru a ajunge campion.

Despre BMW X4

BMW X4 oferă patru linii de echipare: Standard, Advantage, xLine si M Sport. M Sport include în pachetul standard aceleași echipamente, cu excepția pachetului care da viață caroseriei. Linia M Sport pentru exterior oferă pachetul M Aerodinamic. Spoilerele, cât și pragurile iau culoarea caroseriei, în timp ce difuzorul de aer de pe partea din spate poartă nuanță Dark Shadow.

BMW X4 vine cu sapte tipuri de motorizări: patru propulsoare pe benzină și trei pe motorină. Vorbim despre un motor cu capacitate de 2.0 litri și 184 de cai putere. Al doilea motor are o capacitate de 2.0 litri, însă oferă 245 de cai putere. Al treilea motor are o capacitate de 3.0 litri si 306 de cai putere. Iar al patrulea motor are o capacitate de 3.0 litri si 360 de cai putere. Toate acestea sunt motoare pe benzina.  Cele trei motoare diesel sunt de 2.0 litri și 190 de cai putere, 3.0 litri și 258 de cai putere și 3.0 litri și 313 de cai putere.

Toate cele sapte versiuni de motorizări sunt animate de o tracțiune integrală xDrive și o transmisie automată în opt trepte de viteză. Doar motorizarea 2.0 diesel de 190 de cai putere vine in standard cu cutie de viteze manuală.

Despre APAN Motors Brăila

APAN Motors este primul si unicul dealer autorizat BMW si BMW Service din judetul Braila si a judetelor invecinate, oferind detinatorilor si pasionatilor de BMW, servicii si produse: BMW Premium Selection, BMW Lifestyle, BMW Financial Services.

Pentru echipa APAN Motors, 2017 a fost un an cu multe provocări, dar încununat cu reușite.
Datorită încrederii pe care ne-o acordați zilnic, eforturile noastre au fost răsplatite cu titlul Best Dealer in Sales in România 2017, acordat de BMW România.