Primul Gran Coupé pur electric, noul BMW i4 oferă o dinamică remarcabilă, un nivel ridicat de confort şi calităţile ideale pentru a-l face automobilul tău de zi cu zi. Acest model cu cinci uşi este echipat cu cea de-a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive, care-i permite să atingă cifre spectaculoase în materie de performanţă – ajungând până la 400 kW/544 CP (BMW i4 M50). Cu o autonomie de până la 590 de kilometri* (BMW i4 eDrive40) şi cinci scaune spaţioase, este partenerul perfect pentru orice călătorie.

BMW i4 eDrive40(1):
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 19.1–16.1
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW i4 M50(1):
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 22.5–18
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

Valorile pentru automobilele marcate cu (1) sunt preliminare.

BMW i4 eDRIVE40 OFERĂ O AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 590 KM.*

Graţie colaborării între conceptul eficient de tren de rulare, caroseria ultra-uşoară, designul aerodinamic şi bateria de înaltă tensiune, BMW i4 ajunge la o autonomie de până la 590 kilometri* (BMW i4 eDrive40). Tehnologii inovatoare, cum ar fi recuperarea energiei de frânare, ajută la extinderea autonomiei şi reduc consumul de energie până la mai puţin de 16 - 20 kWh/100 km.

DESCOPERĂ AUTONOMIA BMW i4.

Explorează autonomia extinsă a noului BMW i4! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.

Autonomia unui automobil electric depinde de diverşi factori, cum ar fi stilul de condus, condiţiile de traseu, echipamentele automobilului, condiţiile meteorologice şi sarcina utilă.

Viteza mare (pe autostradă) reduce autonomia cel mai mult, în timp ce traficul din oraş duce la o autonomie mai mare datorită vitezei mai reduse şi a ratelor mari de recuperare (spre deosebire de automobilele cu motoare cu combustie internă). Mai mult, autonomia este redusă atunci când afară sunt temperaturi scăzute, din cauza utilizării sistemului de încălzire, iar la temperaturi ridicate din cauza funcţionării sistemului de climatizare la capacitate mare. În ceea ce priveşte caracteristicile/echipamentele speciale, alegerea unor anvelope de dimensiuni mari reduce, în general, autonomia (dacă dezavantajul aerodinamic nu este compensat de un design mai închis al roţii). Clasa de rezistenţă la rulare a anvelopelor este de asemenea relevantă pentru autonomie: de exemplu utilizarea unei anvelope de iarnă reduce autonomia în comparaţie cu o anvelopă de vară Label A.

În alegerea modelului, autonomia comunicată se bazează pe ciclul WLTP (Worldwide harmonized Light-Duty Test Procedure).

WLTP permite calcularea autonomiei în condiţiile de conducere recomandate. WLTP presupune existenţa unui stil de conducere defensiv, cu o combinaţie de rute incluzând străzi din oraş, drumuri rurale şi autostrăzi.

Indicatorul de autonomie îţi permite să estimezi autonomia în cazul condiţiilor tale specifice de condus. Cercul exterior reprezintă valoarea autonomiei calculată pe baza distanţelor liniare (nu harta rutieră reală), în timp ce cercul interior arată valoarea calculată -30% pentru a ţine cont de rutele din viaţa reală.

Setarea unui stil de conducere „sportiv” presupune conducerea 100% pe autostradă cu o viteză medie de aproximativ 130 km/h şi un stil de depăşire dinamic. Setarea „economică” presupune conducerea defensivă pe drumurile de ţară cu o viteză medie de aproximativ 80 km/h. Setările intermediare generează o combinaţie dintre cele două.

DURATĂ DE ÎNCĂRCARE PENTRU O AUTONOMIE DE 100 KM.

Încărcarea la domiciliu pentru o autonomie de 100 km.

01:23 h – Wallbox (11kW)

01:23 h – Flexible Fast Charger (11 kW) la prize industriale

07:23 h – Cablu standard de încărcare sau Flexible Fast Charger (2,3 kW) la o priză casnică

Contactează partenerul BMW pentru soluţii de încărcare

Încărcarea în timpul călătoriei pentru o autonomie de 100 km.

00:04 h – Staţie de încărcare de mare putere (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

00:18 h – Fast charging station (50 kW)

01:23 h – Staţie de încărcare CA (capacitate maximă de încărcare pentru un automobil)

Calculează ruta şi autonomia

Calculul ia în considerare consumul şi performanţa de încărcare. Valorile se referă la activarea bateriei la o temperatură de 29 – 33 grade Celsius şi temperatura ambiantă cu valori de certificare, cu excepţia consumatorilor auxiliari suplimentari, cum ar fi încălzirea scaunelor, afişajele şi sistemul de climatizare. Consumul individual poate varia (în funcţie de, de exemplu, profilul de condus, temperatură, condiţii ambientale), la fel şi performanţa de încărcare realizabilă individual (depinzând de, de exemplu, starea de încărcare a bateriei, sistemul de climatizare al automobilului). Consumul de combustibil se bazează pe cifrele WLTP. Performanţa de încărcare se bazează pe performanţa de încărcare maximă posibilă (în funcţie de tipul de încărcare şi de automobil).

ÎNCĂRCAREA MODELULUI BMW i4: MAI UŞOR CA NICIODATĂ.

Încărcarea modelului BMW i4 nu ar putea fi mai uşoară. n/a for RO n/a for RO Acasă, ai confortul utilizării BMW Wallbox. Cu până la 11 kW, bateria modelului BMW i4 ajunge din nou la 100% în doar 8,25 ore. Sunt deja incluse BMW Flexible Fast Charger pentru încărcare acasă şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru staţiile publice.

Totul despre încărcare

AFLĂ MAI MULTE DESPRE ÎNCĂRCAREA MODELULUI BMW i4.

Încarcă modelul tău BMW i4 în mişcare de la 10 la 80% în numai 31 de minute cu până la 205 kW de putere de încărcare. Sau reîncarcă până la o autonomie de 164 km în numai 10 minute. Acasă, BMW Wallbox readuce bateria modelului BMW i4 la o încărcare de 100% în numai 8,25 ore. Sunt deja incluse BMW Flexible Fast Charger pentru încărcare acasă şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru staţiile publice.

EXTERIORUL NOULUI BMW i4.

Design frontal.

Grila frontală verticală a noului BMW i4 porneşte de la spoilerul faţă unic al automobilului BMW i. În loc să răcească aerul, grila frontală, cu structura sa spectaculoasă, ascunde senzorii de ultimă generaţie care furnizează date în timp real.

Imagine din partea laterală.

Silueta optimizată din punct de vedere aerodinamic a noului BMW i4 este o extensie a proporţiilor clasice ale unui BMW Coupé: Ampatamentul mare cu console scurte şi linia fluidă a plafonului definesc liniile sale sportive şi elegante.

Design spate.

Gurile verticale completează partea frontală a noului BMW i4, iar difuzorul, cu designul său elegant, porneşte de sub automobil – accentuat de un cadru ornamental albastru, tipic pentru BMW i.

LA NOUL BMW i4, SUNETUL SE ADAPTEAZĂ LA EXPERIENŢA DE CONDUS.

Funcţia opţională BMW IconicSounds Electric orchestrează sunetul „emis” de automobil în interior. Foarte dinamic cu un feedback puternic al încărcăturii în modul SPORT, o acustică echilibrată şi un feedback mic al încărcăturii în modul COMFORT şi un confort acustic ridicat fără sunete suplimentare în modul ECO PRO.

CARACTERISTICILE DIN INTERIOR ALE NOULUI BMW i4.

Habitaclu centrat pe şofer.

Panoul de instrumente plat şi elegant stabileşte tonul pentru aspectul modern din habitaclul noului BMW i4. Consola centrală înaltă conferă o senzaţie sportivă şi defineşte zone separate pentru şofer şi pentru pasagerul din faţă.

Afişaj curbat BMW.

Noul afişaj curbat BMW din BMW i4 combină panoul de instrumente de 12,3” cu un Control Display mare de 14,9” pentru a crea o unitate modernă de afişaje care se curbează ergonomic înspre şofer.

Spaţiu suficient pentru 5 locuri.

Dotat cu cinci locuri confortabile, noul BMW i4 poate găzdui până la trei persoane în partea din spate. Spaţiul generos pentru cap şi picioare asigură confort excelent pentru toţi pasagerii.

HAYONUL ŞI PORTBAGAJUL MODELULUI BMW i4.

Cu un volum de 470 de litri, portbagajul noului BMW i4 este generos pentru un coupé. Şi poate fi extins până la 1.290 de litri prin rabatarea banchetei din spate.

ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW i4.

Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW i4 un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW i4 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Accesorii BMW M Performance

Accesorii originale BMW

DESCOPERĂ SERVICIILE DIGITALE BMW ALE NOULUI BMW i4.

Serviciile inovatoare ale aplicaţiei My BMW şi BMW Maps cu Connected Navigation, precum şi integrarea extinsă cu Apple CarPlay® te ajută să utilizezi în mod eficient autonomia automobilului tău BMW i4 şi să îţi planifici rutele.

BMW i4 ESTE FABRICAT CU ENERGIE 100% VERDE.

Procesul de fabricare a noului BMW i4 este mereu sustenabil şi utilizează doar energie verde. În plus, bateria de înaltă performanţă a noului BMW i4 a fost concepută fără utilizarea vreunui metal rar. Totuşi, cel mai bun lucru este că produci mereu zero emisii locale atunci când te afli la volanul unui BMW i4, astfel încât te poţi bucura fără griji de experienţa dinamică de conducere.

Sustenabilitatea BMW

DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW i4 eDrive40.

Putere maximă în kW (CP):

 340 (250)

Cuplu maxim în Nm:

 430

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

 5,7

Autonomie electrică în km (WLTP):

 până la 590*

Capacitate maximă de încărcare:

 reîncărcarea timp de 10 minute poate adăuga până la 164 km
(staţie de încărcare de mare putere)

 

BMW i4: descoperă toate datele tehnice acum

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Află mai multe

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW i4.

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

  • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
  • Service microfiltru
  • Service lichid de frână

Află mai multe despre BMW Service Inclusive

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW i4, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

Găseşte un partener BMW

NOUL BMW i4 M50.

Performanţă sportivă care se electrifică: pentru prima dată, BMW i4 M50 combină puterea inovatoare a BMW M cu cea a BMW i.

Descoperă acum toate detaliile

VIITORUL ESTE ELECTRIC.

Consumul de energie şi emisiile de CO₂ ale noului BMW i4.

* Valorile sunt preliminare; măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP
Not available for Romania.

BMW i4 eDrive40(1):
Consum de energie, în kWh/100 km: 19.1–16.1
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 0

BMW i4 M50(1):
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 22.5–18
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

Valorile pentru automobilele marcate cu (1) sunt preliminare.

Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.­ ­ Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.­ ­ Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

    Informaţii personale

    Maşina actuală

    *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing