BMW i5 [1]: Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km: 15,9 – 18,9; Autonomie electrică (WLTP) în km: 582 – 498
[1] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

ALEGE-ŢI CONFIGURAŢIA PENTRU BMW i5.

BMW i5 eDrive40

SIGNATURE • M Sport Pro • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

Configurează

BMW i5 eDrive40

ESSENCE • Maximum Range • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

Configurează

BMW i5 eDrive40

BALANCE • M Sport • 6.0 s de la 0-100 km/h • 250 kW (340 CP)

Configurează

AUTONOMIE ŞI ÎNCĂRCARE

DEPLASAREA ELECTRICĂ ÎN NOUL BMW i5.

OPŢIUNI DE ÎNCĂRCARE.

Încarcă uşor şi confortabil de acasă.

Cu Flexible Fast Charger sau sistemul Wallbox, poţi încărca acasă într-un mod simplu, sigur şi direct. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare. Descoperă soluţia ta individuală de încărcare.

Află mai multe

Control inteligent al încărcării pentru acasă.

Datorită controlului inteligent, poţi optimiza procesul de încărcare acasă, iar tu ai posibilitatea, de exemplu, să utilizezi cât mai mult posibil din propria energie solară generată.

Află mai multe

Încarcă folosind una dintre cele mai mari reţele din Europa.

Cu BMW Charging, poţi încărca oriunde în Europa, folosind una dintre cele mai mari reţele publice de încărcare. Tot ceea ce ai nevoie pentru asta este inclus în obiectul livrării.

Află mai multe

Încarcă în deplasare, fără aplicaţie sau card de încărcare.

Cu Plug & Charge, modelul tău BMW începe automat procesul de încărcare la punctele de încărcare potrivite şi se ocupă de facturare prin contractul personal subiacent.

Află mai multe
 

SUSTENABILITATE.

 

Modelul BMW i5 îşi aduce, de asemenea, contribuţia la un viitor mai durabil. Prin utilizarea de materiale secundare şi de energie verde în procesul de fabricaţie, optimizăm deja amprenta de CO₂ a modelului BMW i5, chiar înainte ca acesta să fie predat către tine. Pe parcursul călătoriei, tehnologiile inovatoare ale EfficientDynamics asigură echilibrul perfect între eficienţă şi performanţă. În plus, BMW i5 oferă pentru prima dată opţiunea unui interior vegan.

  Află mai multe

AMPRENTA AUTOMOBILULUI BMW

NE DORIM TRANSPARENŢĂ.

Amprenta automobilului BMW îţi oferă informaţii de-a lungul întregului ciclu de viaţă al unui BMW. Pe baza unor factori cheie determinanţi, oferă astfel o vedere generală asupra impactului climatic şi social al automobilului tău. Te ajută astfel să iei decizii în cunoştinţă de cauză.

Impactul climatic.

Pentru că analizăm lucrurile în detaliu – emisiile de-a lungul întregului ciclu de viaţă.

Mai multe informaţii

Eficienţă.

Pentru că mai puţin înseamnă mai mult – consum îmbunătăţit.

Mai multe informaţii

Economie circulară.

Pentru că este pur şi simplu mai bine să reciclezi – conservarea resurselor prin utilizarea de materiale reciclate.

Mai multe informaţii

Lanţul de aprovizionare.

Pentru că este important pentru noi – exigenţe sociale şi de mediu în lanţul de aprovizionare.

Mai multe informaţii

DESIGN INTERIOR.

RECOMANDĂRI ŞI SERVICII


ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL NOUL BMW i5.

Când BMW i5 este încărcat complet, te poţi deplasa pe distanţe de până la 582 km (WLTP). Acest lucru îţi permite să îţi gestionezi rutina zilnică fără probleme. Şi totuşi, această autonomie îţi permite să fii echipat şi pentru destinaţii aflate la o distanţă mai mare.

Aceasta depinde de staţia de încărcare pe care o alegi. Dacă BMW i5 este conectat la un Wallbox cu curent alternativ de 11 kW, va dura aproximativ 8,2 ore. Dacă utilizezi o staţie de încărcare CA cu putere dublă, adică 22 kW, acest lucru va reduce durata de încărcare la jumătate, adică la aproximativ 4,1 ore. Cea mai rapidă opţiune pentru încărcarea BMW i5 este utilizarea unei staţii de încărcare cu curent continuu (CC) cu o putere maximă de 205 kW. În acest caz, este posibilă încărcarea bateriei de la 10 la 80% în doar 30 de minute.

BMW i5 eDrive40 este un automobil electric de înaltă performanţă, cu o putere remarcabilă de 340 CP (250 kW) şi un cuplu de 400 Nm. Prin urmare, poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 6,0 secunde. În combinaţie cu motorul său electric, îmbină performanţa sportivă cu eficienţa ridicată şi durabilitatea. Poţi găsi toate detaliile despre dinamica de condus a modelului BMW i5 în datele tehnice.

La achiziţionarea sau leasingul unui automobil electric, poţi beneficia de sprijin din partea statului. De exemplu, ai dreptul la aşa-numitul bonus de mediu, cunoscut şi sub denumirea de primă de inovaţie. În cadrul acestui program, primeşti o subvenţie de până la 4.500 de euro. Pentru informaţii suplimentare, vizitează pagina de pornire a Bundesamt für Wirtschaft und Ausfuhrkontrolle [Oficiul Federal pentru Economie şi Controlul Exporturilor]. Poţi aplica pentru această primă acolo.

La frânare, toată energia cinetică generată în proces este transformată în energie electrică. Astfel, bateria se încarcă şi creşte autonomia modelului BMW i5. Principiul de funcţionare este similar cu al unui dinam de bicicletă. Acest proces care este ecologic şi economiseşte energie, este declanşat atunci când iei piciorul de pe acceleraţie.

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Apan te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informaţii personale

  Maşina actuală

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  OFERTA DE FINANŢARE

  *Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.09.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

   

  *Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.