40.817 €
Preț (cu TVA)
1,3 - 8,3 l/100 km
Consum mixt de combustibil
Benzină • Diesel • Plug-in Hybrid
Motorizare şi tip de combustibil
Noul BMW Seria 3 Sedan oferă o dinamică de condus remarcabilă şi sisteme de asistenţă inteligente pentru conducătorul auto într-un design nou, păstrând sportivitatea emblematică.

 

 • Suspensia M Sport cu design mai rigid al arcului şi amortizorului pentru caracteristici de condus directe şi agile.
 • Asistentul pentru mersul în marşarier şi alte sisteme inteligente de asistenţă pentru confort optim în orice călătorie.
 • Habitaclu centrat pe conducătorul auto şi ecran curbat BMW cu funcţie Touch.

 

BMW 330i Sedan:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,6 – 7,3
Emisii medii de CO₂, în g/km: 148 – 166

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU NOUL BMW SERIA 3 SEDAN.

 • Jante din aliaj usor V-spoke de 18",tip 780, bicolore
 • Ornamente interioare high-gloss
 • Display 12.3"
Explorează configuraţiile în detaliu
 • Gri Brooklyn metalic M
 • Sensatec perforat rosu Tacora
 • Pachet M Sport
Explorează configuraţiile în detaliu
 • BMW Individual Frozen Tanzanite Blue metallic
 • Ornamente "Carbon Fibre" M
 • Pachet M Aerodinamic
Explorează configuraţiile în detaliu

TEHNOLOGII DIGITALE ÎN NOUL BMW SERIA 3 SEDAN.

Tehnologiile inovatoare ale noului BMW Seria 3 Sedan permit conducătorului auto să comunice în mod natural cu automobilul.

 • Ecranul curbat BMW prezintă toate informaţiile importante şi permite operarea facilă prin intermediul funcţiei tactile.
 • Conectivitate extinsă prin sistemul de integrare pentru smartphone, ceea ce îţi permite să îţi plănuieşti rutele pe smartphone şi apoi să le transferi automobilului tău.
 • Experimentează operarea intuitivă folosind comenzi vocale.

Ecran curbat BMW.

Aproape toate funcţiile automobilului pot fi controlate utilizând generosul ecran curbat BMW. Orientat către conducătorul auto şi echipat cu widget-uri intuitive, face operarea prin atingere şi mai convenabilă.

Aplicaţia My BMW.

Verifică starea noului tău automobilul BMW Seria 3 Sedan, plănuieşte-ţi călătoriile în avans, rezervă-ţi următoarea programare în service sau descoperă lumea BMW – toate în mod comod, de pe smartphone-ul tău cu aplicaţia My BMW.

BMW Head-Up Display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual.

ASISTENTUL PENTRU MERSUL ÎN MARŞARIER.

 

Asistentul pentru mersul în marşarier manevrează, de asemenea, automobilul în mod sigur în situaţii dificile:

 • Asistentul pentru mersul în marşarier memorează rotirile volanului pe ultimii 50 de metri parcurşi.
 • La apăsarea unui buton, automobilul reface automat şi exact ruta parcursă anterior.
 • Aceasta înseamnă că, chiar şi situaţiile dificile, cum ar fi drumurile înguste, fără ieşire sau locurile de parcare înguste, nu prezintă deloc probleme.

BMW DIGITAL KEY.

 

Cu BMW Digital Key smartphone-ul tău devine o cheie digitală:

 • Deschide noul BMW Seria 3 Sedan ţinând smartphone-ul lângă mânerul portierei conducătorului auto.
 • Porneşte automobilul fără a folosi o cheie apăsând un buton de îndată ce smartphone-ul tău se află în suportul de încărcare BMW.
 • Poţi autoriza până la cinci persoane suplimentare să folosească automobilul tău.

BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

Asistentul tău digital personal pentru noul BMW Seria 3 Sedan este întotdeauna alături de tine şi răspunde la comenzi vocale:

 • Funcţia de automatizare obiceiuri îndeplineşte în mod independent funcţiile preferate, cum ar fi deschiderea geamului lateral la intrarea în parcări.
 • În calitate de expert, explică modul optim de utilizare a funcţiilor automobilului, la cererea ta.
 • Te informează despre starea automobilului, blocajele din trafic şi locurile de parcare de la destinaţie.

DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.

Design frontal.

Definitorii pentru designul frontal sunt farurile cu LED cu un stil elegant, care se remarcă prin aranjamentul lor în formă de L inversat şi prin conturul lor concentrat. În combinaţie cu grila frontală distinctă cu lamele duble, gurile mari de admisie hexagonale oferă o declaraţie sigură pe sine.

Design lateral.

Datorită ampatamentului lung, consolelor scurte şi proporţiilor compacte, BMW Seria 3 Sedan oferă o imagine deosebit de dinamică în vedere laterală. Conturul fluid al liniei plafonului interacţionează cu roţile de 19” disponibile opţional pentru a sublinia eleganţa automobilului.

Design spate.

Bara-spoiler distinctivă creează un aspect deosebit de sportiv pentru BMW Seria 3 Sedan. Reflectoarele verticale şi ornamentele ţevii de eşapament largi cu un element cromat din pachetul M Sport întăresc acest efect. Difuzorul mare dintre ţevile de eşapament completează aspectul sportiv şi dinamic.

DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.

Habitaclu modern.

Cu un număr redus de butoane de comenzi, habitaclul are un aspect minimalist high-tech. Ecranul curbat BMW subţire, fără ramă pare să plutească aproape liber deasupra panoului de instrumente şi, ca unitate de afişare tactilă, oferă o operabilitate modernă şi convenabilă.

Consolă centrală cu noul schimbător de viteze.

Aceasta este locaţia centrului de control clar structurat, cu suprafaţa de operare bazată pe atingere a controlerului iDrive. Selecţia modernă a treptelor de viteză are loc automat, aspectul modern din interior creând o impresie deosebit de ordonată.

Scaune în Sensatec.

Tapiţeria uşor de întreţinut din Sensatec impresionează prin aspectul de înaltă calitate, asemănătoare cu pielea. Designul materialului cu perforaţii combină confortul cu aspectul elegant, chiar şi în călătoriile lungi.

NOUL BMW 330e SEDAN CU TEHNOLOGIE PLUG-IN HYBRID.

 

Cu BMW 330e Sedan te bucuri de mobilitate sustenabilă şi dinamică de condus care inspiră:

 • O putere remarcabilă de 292 CP (215 kW) şi un cuplu de 420 Nm
 • Acceleraţie 0-100 km/h în 5,8 secunde
 • Tehnologia sa inovatoare de propulsie plug-in hybrid oferă flexibilitate şi eficienţă depline în orice situaţie
 • Disponibil şi în versiune BMW 330e xDrive Sedan şi BMW 320e Sedan

Autonomie.

Datorită tehnologiei BMW eDrive aflată la a 5-a generaţie, poţi conduce pur electric şi fără emisii locale cu BMW 330e Sedan pentru până la 62 kilometri.

Tot ce doreşti să ştii despre autonomie

BMW Digital Key.

Poţi deschide şi închide automobilul tău BMW şi îl poţi porni folosind BMW Digital Key. Poţi autoriza până la cinci persoane cu iPhone-uri compatibile să folosească automobilul tău BMW. *BMW Digital Key este compatibil doar cu modelele iPhone selectate. O listă a tuturor modelelor compatibile este disponibilă la următoarea adresă: bmw.com/digitalkey.

Află mai multe despre BMW Digital Key

Încărcarea modelelor BMW Seria 3 Sedan plug-in hybrid.

BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW Seria 3 Sedan cu propulsie hibridă. Pe lângă cablul de încărcare standard (Mod 2), soluţiile de încărcare includ şi cablul de încărcare (Mod 3) pentru încărcare publică.

Mai multe despre BMW Charging

DETALII DESPRE DINAMICA DE CONDUS A NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.

Experimentează o dinamică pronunţată de condus cu un nivel ridicat de confort datorită componentelor suspensiei perfect coordonate şi a motoarelor puternice:

 

 • Motoare puternice cu 122 până la 374 CP (90 până la 275 kW) pentru experienţe de condus sportiv impresionante.
 • Performanţă puternică de sprint, cu o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,4 secunde.
 • Suspensie M Sport pentru caracteristici de condus sportiv şi direct.

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie combină puterea şi eficienţa pentru o experienţă de condus completă. Sunetul răsunător al motorului este o încântare. Inovaţii precum VANOS dublu, Valvetronic, tehnologie de injecţie de mare precizie şi turbocompresor cu două conducte extrag cât mai multă energie posibil utilizând cât mai puţin combustibil.

Direcţie asistată electric.

Suportul servo electric pentru direcţie măreşte atât confortul la direcţie, cât şi siguranţa la condus. Face manevrarea mai uşoară şi garantează stabilitatea în deplasare la viteze superioare.

Motor TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri.

Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri în linie oferă din plin plăcerea de a conduce. Chiar şi în intervalul de turaţie scăzută a motorului, vei experimenta o livrare foarte directă de putere şi un răspuns spontan. Propulsia combină consumul eficient cu emisiile scăzute de poluanţi şi funcţionează silenţios şi fără probleme în orice situaţie.

DATELE TEHNICE ALE NOULUI BMW SERIA 3 SEDAN.
BMW 330e şi alte motorizări pentru noul BMW Seria 3 Sedan.

 
Putere maximă în CP (kW):
292 (215)
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:
5,8
Consum mixt de combustibil, în l/100 km:
1,3 – 1,8
Emisii medii de CO₂, în g/km:
30 – 40
 
                         
             

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU NOUL BMW SERIA 3 SEDAN.

Cu accesoriile originale BMW, personalizezi automobilul tău BMW aşa cum îţi doreşti: produsele sunt perfecte pentru noul BMW Seria 3 Sedan în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.

Spre produs

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are o închidere centralizată triplă pe fiecare parte, încărcarea şi închiderea este facilă pentru protecţie anti furt.

Spre produs

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ un tipar de înaltă calitate din oţel inoxidabil.

Spre produs

SERVICII BMW.

  Serviciile BMW îţi asigură plăcerea de a conduce complet fără griji:  
 • Cu BMW Service Inclusive, te bucuri de transparenţă 100% prin servicii precum verificarea automobilului, a microfiltrului sau a lichidului de frână la preţuri fixe.
 • Teleservices de la BMW ConnectedDrive transmit partenerului tău de service BMW toate informaţiile relevante despre automobil, atunci când este necesară o intervenţie în service.
 • Asistenţa furnizată de serviciile BMW Breakdown and Accident este disponibilă gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an.
> Descoperă mai multe despre serviciile BMW

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 3 Sedan, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

Găseşte un partener BMW

BMW Seria 3 Sedan.

Descoperă noul BMW Seria 3 Sedan.

Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informaţii personale

  Maşina actuală

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing