BMW 430i xDrive Cabriolet: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,3–8,0; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 166–182

TOTUL PREGĂTIT PENTRU EXPERIENȚE SPORTIVE.

 

Noul BMW Seria 4 Cabriolet demonstrează cât de elegant pot fi combinate o prezență atletică și caracterul practic, concentrat pe condusul de zi cu zi. Designul său exterior irezistibil iradiază stil, prin forța grilei frontale duble și farurile înguste. Interiorul este confortabil și sofisticat, chiar și cu echiparea standard. Descoperă toate variantele noului model BMW Seria 4 Cabriolet, opţiunile de echipare şi datele tehnice, precum şi o mulţime de opţiuni de leasing şi finanţare.

DESIGN
DETALII IMPORTANTE ALE DESIGNULUI INTERIOR ȘI EXTERIOR.

O declarație dominantă din start.

Noul design al grilei frontale cu o singură secțiune îmbunătățește un aspect care inspiră deja performanțe superioare. Grila vopsită separat subliniază aspectul ei distinct.

Pentru a fi văzut mai bine.

Noul design al farurilor poate fi recunoscut cu ușurință prin elementele verticale ale luminilor de zi. Pentru prima dată, stopurile vehiculelor BMW sunt dotate cu tehnologie laser de mare precizie.

Un design nou pentru o gură de aer proaspăt.

Control indirect al orificiilor de ventilație reproiectate din bord, cu ajutorul unui element separat. Pentru circulație personalizată a aerului.

Designul elegant combinat cu un confort plăcut.

Nuanțele sofisticate ale tapițeriei din piele Vernasca au un aspect elegant, iar granulația pronunțată a pielii moi și pigmentate oferă o suprafață de șezut ergonomică. Chiar şi în timpul călătoriilor lungi.

ÎNCHIS ATRAGE ATENȚIA. DESCHIS PENTRU LIBERTATE NELIMITATĂ.

 

 

Acoperișul soft-top al noului BMW Seria 4 Cabriolet se evidențiază prin manoperă impresionantă, de calitate superioară, reduce zgomotul în interior și izolează împotriva frigului. Acoperișul soft-top din material textil se poate deschide şi închide complet automat, la viteze de până la 50 km/h.

TEHNOLOGII
CONECTAT CU LUMEA. EXPERIENȚE DIGITALE PE DRUM.

Acces și mai direct al tuturor funcțiilor.

Un nou ecran de start cu lista rapidă QuickSelect. Cu sistemul de operare BMW 8.5, sistemul audio și contactele sunt doar la o atingere distanță.

Nu doar ascultă, ci și gândește împreună cu tine.

Operare intuitivă a vehiculului prin control vocal inteligent. BMW Intelligent Personal Assistant te ajută în orice problemă referitoare la automobilul tău BMW.

Întotdeauna actualizat.

Verifică starea vehiculului, compară prețurile stațiilor de carburant și stabilește programări la service. My BMW app reprezintă legătura ta directă cu automobilul tău BMW.

SISTEME DE ASISTENŢĂ ŞI CONECTIVITATE.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE DESPRE NOUL BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Termenul „putere”se referă la diferite valori. De cele mai multe ori, sunt avute în vedere kW (cp), cuplu (Nm) sau acceleraţia. Aceste valori variază între diferitele modele ale noului BMW Seria 4 Cabriolet. Așa că nu există un răspuns general valabil. Cu motoarele cu combustie disponibile acum, puterea variază între 135 kW şi 275 kW. Accelerarea la 100 km/h se face în 8,2 până la 4,9 secunde. Iar cuplul se situează în intervalul de la 300 la 700 Nm.

Termenul „putere”se referă la diferite valori. De cele mai multe ori, sunt avute în vedere kW (cp), cuplu (Nm) sau acceleraţia. Aceste valori variază între diferitele modele ale noului BMW Seria 4 Cabriolet. Așa că nu există un răspuns general valabil. Cu motoarele cu combustie disponibile acum, puterea variază între 135 kW şi 275 kW. Accelerarea la 100 km/h se face în 8,2 până la 4,9 secunde. Iar cuplul se situează în intervalul de la 300 la 700 Nm.

Nu, nu există o versiune hard-top a noului BMW Seria 4 Cabriolet. Acest tip de plafon cabriolet a fost utilizat ultima oară la modelul anterior.

Producem acest model la uzina noastră BMW din Dingolfing, Bavaria.

Producem acest model la uzina noastră BMW din Dingolfing, Bavaria. BMW Seria 4 Gran Coupé este construit la uzina BMW din München.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW 430i xDrive Cabriolet: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 7,3–8,0; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 166–182

BMW M440i xDrive Cabriolet: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 8,1–8,7; Emisii cumulate de CO₂ (WLTP), în g/km: 182–197

Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

 

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp