DA, POŢI AVEA O RATĂ SMART PENTRU NOUL BMW X1.


Ne bucurăm că eşti interesat de noul BMW X1.
Cu un aşa camarad de drum, poţi spune «da» oricărei provocări.

Ai toate detaliile despre oferta noastră All Inclusive şi pachetul Winter Edition mai jos. Iar dacă ai orice întrebare suplimentară, colegii noştri îţi vor răspunde în următoarele 24 h.
 

OFERTA BMW X1 ALL INCLUSIVE.

Winter Edition şi pachet BMW xLine în valoare de 6.852 €,
cadou de la APAN Motors.

Ce înseamnă o rată smart?

Răspunsul este BMW Select, cel mai accesibil mod de a finanţa noul BMW X1. Astfel, vei avea parte de o rată lunară redusă, o valoare de revânzare ridicată garantată (60%) şi un automobil BMW nou la fiecare trei sau patru ani, în timp ce te bucuri mereu de cele mai noi tehnologii şi siguranţă BMW. Pe scurt, plăteşti cât foloseşti, beneficiezi de avantaje multiple, garanţie, servicii incluse şi o experienţă de vânzare altfel, prin APAN Motors.

Oferta noastră pentru BMW X1 xLine:
Rată lunară: 557 €, TVA inclus
Preţ de vânzare: 34.027 € + TVA
Avans 10%: 5.339 €, TVA inclus
Valoare reziduală garantată: 60%
Durată:36 de luni
Rată de dobândă: 3.99 % p.a. variabilă, în funcţie de EURIBOR 3M

CASCO şi asigurare GAP inclusă
Garanţie extinsă BRI inclusă
BMW Service Inclusive

BMW X1 xDrive18d.

Caracteristici tehnice
Capacitate: 1995 cmc
Putere: 110 kW/ 150 CP/ 4.000 rpm
Cuplu: 330 Nm/ 1.750 rpm

Performanţă
Viteza maximă: 204 km/h
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 9,2 sec

Consum de combustibil şi emisii
Consum urban: 5,5 l/100 km
Consum extraurban: 4,3 l/100 km
Consum mixt: 4,7 l/100 km
Emisii de CO2: 124 g/km

Winter Edition şi pachet BMW xLine.

Winter Edition.
Volan încălzit
Scaune încălzite faţă
Sac pentru skiuri
Roţi de iarnă (jante aliaj 17’’ cu anvelope de iarna Pirelli şi senzori de presiune)

Pachet BMW xLine.
Tapiţerie mixtă stofă/ piele
Jante aliaj Y Spoke 18’’ pentru sezonul cald
Acţionare automată a hayonului
Bare longitudinale aluminiu satinat
Senzori de parcare şi aer condiţionat automat
Pilot automat cu funcţie de frânare
Pachet lumini, faruri adaptive LED şi sistem de spălare a farurilor
Cutie Automată Sport Steptronic în 8 trepte
Sistem de navigaţie şi cameră de luat vederi pentru mersul înapoi Descarcă configuraţia completă

AVANTAJELE ACESTEI OFERTE EXCLUSIVE.

Finanţare accesibilă, prin BMW Select

Finanţare prin BMW Select – leasing financiar cu valoare garantată revânzare ridicată garantată (60%) în condiţii de utilizare 3 ani şi 90.000 km. La finalul celor 3 ani poţi alege o nouă maşină prin BMW Select, poţi plăti diferenţa rămasă sau poţi refinanţa valoarea reziduală.

BMW Service Inclusive acoperă toate lucrările de întreţinere, inclusiv Piese BMW Originale pentru următorii 5 ani sau 100.000 km şi include următoarele servicii:

• Schimbarea uleiului de motor plus completări
• Verificarea automobilului şi acţiunile standard
• Verificarea/ schimbarea filtrului de aer
• Verificarea/ schimbarea filtrului de combustibil
• Verificarea/ schimbarea microfiltrului
• Verificarea/ schimbarea bujiilor
• Verificarea/ schimbarea lichidului de frână.

Garanţia extinsă Basic Repair Inclusive asigură extinderea perioadei de garanţie standard de 2 ani, cu o perioadă suplimentară de până la 3 ani. Această garanţie extinde dreptul legal de reclamaţii în cazul defectelor. Acest lucru înseamnă că poţi face o reclamaţie chiar şi ulterior perioadei iniţiale de 24 de luni. În cazul în care reparaţiile necesare se realizează în perioada contractuală privind durata/ numărul de kilometri, costurile sunt acoperite în totalitate.

Ai la dispoziţie posibilitatea de a alege din ofertele de asigurare Casco emise de următorii asiguratori: Allianz Tiriac, Gothaer, Groupama, Omniasig, Uniqa şi Generali. Simularea ofertei 18 €/ zi este realizată cu oferta de Casco emisă de Generali.

Pe toată perioada asigurării, dacă automobilul tău BMW va fi avariat total, vei primi unul nou. În caz de accident, asigurarea GAP va acoperi diferenţa dintre valoarea de piaţă a automobilului tău şi preţul de achiziţie.

CLIENŢII NE RECOMANDĂ.


„BMW – Best car ever! Mulțumim echipei APAN Motors! Profesionalism și dăruire!”

Jianu Costel

 
„Apelez mereu la serviciile dvs. cu mare încredere, știind că echipa care lucrează la mașina mea este una serioasă și cu bogată experiență în domeniu.”

Cu respect, Andrei M.

 
„Recomand tuturor o viitoare colaborare cu BMW APAN Motors Brăila, datorită unei excelente comunicări. Cerințele clientului sunt îndeplinite cu brio, iar colaborarea este una foarte plăcută.”

Păstrăv Gabriel

 

  VREAU SĂ FIU CONTACTAT.

  Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în următoarele 24 de ore și îți va transmite toate informațiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informații personale:

  *Notă de informare.

  Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi cele ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, operatorul de date BMW Romania S.R.L. precum şi împuterniciţii săi prestatori de servicii din Germania şi Cehia cu care operatorul a încheiat contracte în vederea prelucrării datelor, au obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul prelucrarii datelor este de marketing, pentru desfăşurarea unor activităţi, cum sunt spre exemplu efectuarea de sondaje privind satisfacţia clienţilor, transmitere de informaţii referitoare la produse, servicii şi evenimente în scopuri de cercetare a pieţei. În vederea îndeplinirii scopului ante‐menţionat, sunt de acord să fiu contactat pe telefon, e – mail sau SMS de către operator sau împuterniciţii săi. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate către BMW AG (societate cu sediul in Germania) si BMW Vertriebs GmbH (societate cu sediul in Austria).

  Deşi nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, refuzul dvs. determină imposibilitatea prelucrării datelor şi implicit, a participării dvs. în cadrul campaniilor noastre derulate în scop de marketing. Prin urmare, doriţi să primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite?

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi în orice moment, gratuit şi fără nicio justificare prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată sau un e-mail către împuterniciţii operatorului şi către operator, utilizând adresele următoare: infobmw@bmw.ro.

  Vă informăm cu privire la faptul că, datele dumneavoastră vor fi transferate în Germania, Austria şi Cehia, în vederea redactării de rapoarte statistice, studii de piaţă, întocmirii de materiale publicitare şi derulării unor alte astfel de activităţi. Dacă unele informaţii din datele despre dvs. sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil pentru a putea face modificările care se impun.

  De asemenea vă aducem la cunoştiinţă că dealerii BMW îşi rezervă dreptul de a efectua drive teste în limita disponibilităţii automobilelor de drive test şi a consultanţilor de vânzări.