98.353 €
Preț (cu TVA)
1,3 - 8,3 l/100 km
Consum mixt de combustibil
Benzină • Diesel
Motorizare şi tip de combustibil
Noul BMW X7 xDrive40i cucereşte încă de la prima întâlnire prin combinaţia sa de exclusivitate, confort luxos şi limbaj de design expresiv:

 

 • Designul frontal emblematic împreună cu grila iluminată BMW Iconic Glow creează un aspect puternic.
 • Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie dezvoltă 381 CP iar suspensia pneumatică adaptivă pe 2 axe standard face fiecare călătorie confortabilă.
 • Direcţia activă integrală* creşte agilitatea în timpul manevrării şi îmbunătăţeşte confortul la viteze mari.

 

*Echipamente disponibile opţional.

 

BMW X7 xDrive40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km (WLTP): 9.6–10,7
Emisii medii de CO₂, în g/km (WLTP): 217-241

 • Ornamente CraftedClarity pentru elemente interior
 • Sistem frânare M Sport
 • Scaune față ventilate

 

Descoperă această configuraţie
 • Sistem Surround Bowers& Wilkins Diamond
 • Suspensie Executive Drive Pro
 • Funcție masaj pentru pentru conducatorulauto și pasagerul față
Descoperă această configuraţie
 • Aer condiționat automat (5 zone)
 • Scaune față ventilate
 • Panou instrumente de bord BMW Individual finisat în piele

 

Descoperă această configuraţie

DESCOPERĂ DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW X7

DETALII IMPORTANTE SUPLIMENTARE ÎN
DESIGNUL EXTERIOR AL NOULUI BMW X7.

Imagine din partea laterală.

 

Interacţiunea dintre suprafeţele atent lucrate de la exteriorul noului BMW X7 şi noul finisaj de vopsea Gri Sparkling Copper creează un aspect deosebit de dinamic şi elegant. Jantele BMW Individual din aliaj uşor de 23” întăresc şi mai mult această expresie puternică.

Design frontal.

 

Designul frontal emblematic al noului BMW X7 aduce mai multă sportivitate. Interacţionând cu grila frontală iluminată BMW Iconic Glow, secţiunea frontală are un aspect deosebit de progresiv. Barele grilei cu un aspect complex cu lamele duble în combinaţie cu detaliile cromate exclusive dau un accent special.

Design spate.

 

Noul BMW X7 se remarcă prin designul tridimensional al stopurilor. O bandă ornamentală cromată din filigran încastrată în sticlă uneşte stopurile, formând un accent deosebit. În combinaţie cu postura deosebit de amplă, aceasta creează o expresie a prezenţei puternice şi elegante.

EXPERIMENTEAZĂ NOUA DIMENSIUNE DE SPAŢIU DIN NOUL BMW X7.

Spaţiul de depozitare generos proporţionat de 750 de litri cu cinci pasageri îţi permite să reacţionezi la orice situaţie de zi cu zi.

 

DESCOPERĂ DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW X7.

DETALII IMPORTANTE SUPLIMENTARE ÎN DESIGNUL INTERIOR AL NOULUI BMW X7.

 

Estetica şi tehnologia în habitaclu.

 

Tehnologii inovative şi materiale de calitate asigură un spaţiu confortabil în habitaclu, augumentat şi datorită ecranulului curbat subţire pentru panoul de instrumente. Şi cu aspectul său de cristal şi structura cu prismă, inovatorul Light Bar de sub ornamentele decorative conferă un detaliu optic şi funcţional.

 

Compartiment spate spaţios şi confortabil.

 

În spate pasagerii se bucură de un spaţiu generos şi comod datorită tapiţeriei BMW Individual Merino în Alb Ivory şi Gri Atlas. Orice dispozitiv inteligent de la bord este uşor de utilizat datorită elementelor de fixare* integrate în scaune.

* Echipamente disponibile opţional.

 

Aplicaţii din sticlă CraftedClarity.

 

Interiorul noului BMW X7 impresionează prin utilizarea materialelor deosebite de calitate superioară. Accente exclusive, cum ar fi aplicaţiile din sticlă CraftedClarity pentru schimbătorul de viteze, controlerul iDrive şi butonul start/stop subliniază impresionant acest efect.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW X7.

Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect noului BMW X7 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

 

Jante BMW din aliaj uşor Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black, set complet de roţi pentru iarnă cu RDCi.

 

Jante BMW din aliaj uşor de înaltă calitate Y-spoke de 21”, tip 752, în Jet Black. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope runflat, dimensiune 9.5J x 21. 

A nu se folosi împreună cu lanţuri de zăpadă.

Spre produs

 

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titan.

 

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 520 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.

 

 

 

Spre produs

 

Umeraş BMW pentru sistemul Travel & Comfort.

 

Umeraşul pentru haine poate fi montat pe suportul de bază sau pe echipamentul opţional „Travel & Comfort” şi poate fi folosit şi în afara maşinii.

 

 

 

Spre produs

EXPERIMENTEAZĂ INOVAŢIILE NOULUI BMW X7 ÎN VIDEO.

DETALIILE IMPORTANTE INOVATOARE ALE NOULUI BMW X7.

 

Sistem de integrare pentru smartphone.

Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto. În acest mod poţi accesa aplicaţiile tale uzuale în automobil.

 

 

Sistem de acces Comfort.

Sistemul de acces Comfort face posibilă descuierea tuturor portierelor fără a utiliza activ cheia automobilului şi include suplimentar BMW Digital Key.

 

Sistem de operare BMW 8.

BMW iDrive şi inteligentul sistem de operare BMW 8 fac manevrarea BMW X7 şi mai intuitivă şi confortabilă. Comenzi vocale, controale ergonomice şi BMW Intelligent Personal Assistant te ajută să savurezi plăcerea pură de a conduce în orice moment.

DETALIILE IMPORTANTE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE CONFORTUL ALE NOULUI BMW X7.

 

6 locuri.

Designul cu 6 locuri* al automobilului oferă pasagerilor din al 2-lea rând mai mult confort şi, de asemenea, facilitează accesul la al 3-lea rând de scaune.

 

*7 locuri standard, 6 locuri opţional

 

Sistem de climatizare automat, controlat pe 5 zone.

Aerul condiţionat automat controlat pe 5 zone permite reglarea individuală a temperaturii în mod optim, pentru toate cele trei rânduri de scaune.

 

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond cu sunet surround tridimensional oferă putere de 1.475 W şi o calitate de studio a sunetului, pentru toţi pasagerii automobilului.

DESCOPERĂ DETALIILE IMPORTANTE ADIŢIONALE ÎN CEEA CE PRIVEŞTE INOVAŢIA ŞI CONFORTUL ÎN BMW X7.

EXPERIMENTEAZĂ DINAMICA DE CONDUS A NOULUI BMW X7.

PROPULSIE ŞI SUSPENSIE.


 • Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie accelerează de la 0 la 100 km/h în 5,8 secunde şi combină un răspuns puternic cu rezerve generoase de putere.

 • Stabilizare activă a ruliului a Executive Drive Pro* reduce mişcarea automobilului în timpul virajului şi pe porţiunile drepte.

 • Direcţia activă integrală* creşte agilitatea în timpul manevrării şi îmbunătăţeşte confortul de rulare la viteze mari.


* Echipamente disponibile opţional.


SISTEME INTELIGENTE DE ASISTENŢĂ PENTRU NOUL BMW X7.

 

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional menţine automat banda, viteza şi distanţa şi reduce riscul de accidente în numeroase situaţii.

 

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare permite parcarea automobilului în mod autonom în spaţiile paralele sau perpendiculare, precum şi ieşirea cu uşurinţă din acestea.

 

BMW Head-Up display.

BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual. Detalii precum viteza şi direcţiile de navigare apar convenabil şi fără a distra atenţia, permiţându-ţi să te concentrezi pe deplin la drum în noul BMW X7.

DATELE TEHNICE ALE NOULUI MODEL BMW X7.
BMW X7 xDrive40i.

Putere maximă în CP (kW):

 280 (381)*

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

5,8*

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

9,6 - 10,7

Emisii medii de CO₂, în g/km:

217 - 241

*Valori preliminare.

 

BMW X7: descoperă acum toate datele tehnice

 

Roţi şi anvelope BMW: află mai multe

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru noul BMW X7, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi personalizate prin telefon sau în service.
Găseşte un partener BMW

BMW X7.
Descoperă noul BMW X7.

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informaţii personale

  Maşina actuală

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing