BMW X3 M, BMW X3 M40i şi BMW X3 M40d.

Plăcerea de a conduce încărcată de adrenalină pe orice tip de teren: automobilele BMW X3 M impresionează prin designul lor expresiv. Cu toate acestea, combinaţia între exclusivitate şi eficienţă este cea care defineşte cu adevărat caracterul lor independent, sportiv. Modelul BMW X3 M inspiră prin ADN-ul pur motorsport şi dinamica de condus puternică la un nivel suprem.

Modelele BMW X3 M40i şi BMW X3 M40d au caractere la fel de sportive şi impresionează prin echilibrul perfect măsurat între dinamică, confort şi eficienţă, împreună cu un nivel ridicat de practicabilitate zilnică.

 

BMW X3 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11.0–10.6
Emisii medii de CO2, în g/km: 251–241

BMW X3 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9.5–8.7
Emisii medii de CO2, în g/km: 217–199

BMW X3 M40d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.3–6.6
Emisii medii de CO2, în g/km: 192–173

COMPARAŢIE MODELE BMW X3 M.

Cele mai importante detalii de performanţă dintr-o privire: motor, suspensie şi putere.

BMW X3 M – INFORMAŢII DESPRE PRODUS.

Dinamica de condus şi elementele de design ale modelului BMW X3 M.

Caracter unic X şi dinamică de condus sportivă de cel mai înalt calibru: BMW X3 M întruchipează aceste atribute la fiecare kilometru cu ADN-ul său motorsport autentic. Echipat cu un motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu performanţă ridicată de 480 CP (353 kW), tracţiune integrală xDrive M şi diferenţial M activ, acest excepţional Sports Activity Vehicle (SAV) garantează performanţe pline de adrenalină atât pe şosea, cât şi pe circuitele de curse. Proporţiile puternice şi elementele expresive de design M stau la baza caracterului dinamic al acestui model X. În interior, detalii precum volanul M îmbrăcat în piele, schimbătorul de viteze M şi scaunele sport pentru şofer şi pasagerul din faţă compun o imagine de ansamblu sportivă şi exclusivistă.

BMW X3 M – IMPRESII.

MODELELE BMW X3 M40i şi M40d – DETALII IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW X3 M40i şi BMW X3 M40d.

Spiritul de aventură intră într-o nouă eră de confort şi eficienţă: cu caracteristici exclusive pentru exterior şi interior, cum ar fi pachetul M Aerodinamic şi o serie de elemente tehnologice impresionante, modelele BMW X3 M40i şi BMW X3 M40d îşi consolidează ADN-ul sportiv – şi oferă o dinamică de condus remarcabilă pe orice teren.

MODELELE BMW X3 M40i şi M40d – IMPRESII.

BMW X3 M: HABITACLU ŞI TEHNOLOGII.

Instrumentele specifice M, conceptele operaţionale, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă a conducătorului auto ale modelelor BMW X3 M.

Mobilitate de ultimă generaţie şi senzaţia M la un nivel suprem: modelele BMW X3 M îţi oferă pe parcursul călătoriei numeroase tehnologii inovatoare şi un fler suplimentar de curse cu caracteristicile exclusive specifice M. Bucură-te de beneficiile sistemelor inteligente de asistenţă sau comunică cu automobilul tău BMW utilizând BMW Intelligent Personal Assistant. O varietate de funcţii de conectivitate şi servicii digitale sunt disponibile pentru a-ţi oferi o legătură ideală cu automobilul tău BMW şi cu restul lumii pentru a-ţi face viaţa mobilă şi mai confortabilă.

Sisteme inteligente de asistenţă

DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW X3 M.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

375 (510)/6,250

Cuplu maxim în Nm, la 1/min:

650/2,750–5,500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

3.8

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

11.0–10.6

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale modelelor BMW X3 M.

BMW X3 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11.0–10.6
Emisii medii de CO2, în g/km: 251–241

BMW X3 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9.5–8.7
Emisii medii de CO2, în g/km: 217–199

BMW X3 M40d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7.3–6.6
Emisii medii de CO2, în g/km: 192–173

BMW INDIVIDUAL PENTRU BMW X3 M.

Modelul BMW X3 M inspiră prin designul sportiv cu o prezentă uimitoare şi dinamică de condus care îţi taie respiraţia. Opţiunile de echipare exclusive de la BMW Individual îţi permit să subliniezi în plus caracterul unic al acestui automobil excepţional. Poţi alege dintre numeroase culori de vopsea strălucitoare BMW Individual, precum Grigio Telesto ilustrat aici, care creează o apariţie agilă. În interior, scaunele M Sport din cea mai fină piele creează o ambianţă sportivă şi elegantă, de exemplu interiorul din piele BMW Individual Merino Tartufo cu perforaţii parţiale. Benzile de finisare interioare de calitate superioară BMW Individual din fibră de carbon cu detalii în Crom Pearl completează impresia generală excelentă.

BMW X3 M: ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Echipamente extra-sportive pentru BMW X3 M.

Modelul BMW X3 M iese în evidenţă datorită designului extrem de sportiv şi dinamic. Cu opţiunile de înaltă calitate de la accesoriile BMW M Performance, îmbunătăţeşti caracterul motorsport al automobilului – şi subliniezi intenţia sa de înaltă performanţă cu accente suplimentare specifice M.

MY BMW App

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

Descarcă aplicaţia din App Store Descarcă aplicaţia din App Google Play

Cere o oferta personalizata.

 

    Informaţii personale

    Maşina actuală

    *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing