EXTERIORUL BMW X3.

DESIGNUL FRONTAL AL BMW X3 CU NOUA GRILĂ FRONTALĂ BMW.

Accentul extrem pe lăţime şi elementele tipice X oferă părţii frontale a modelului BMW X3 un aspect distinctiv. Grila frontală BMW cu muchii ascuţite şi bara-spoiler reproiectată cu guri de admisie verticale în interpretarea triunghiulară evidenţiază puterea sa excepţională. Farurile cu LED coborâte cu aproximativ 10 mm completează imaginea de ansamblu a modelului BMW X3, conferindu-i o expresie modernă şi concentrată.

DESIGNUL PĂRŢII DIN SPATE A BMW X3 CU STOPURI CU LED.

Partea din spate reproiectată a modelului BMW X3 creează un efect care este în egală măsură sportiv şi modern. Farurile cu LED într-o nouă prezentare tridimensională îi accentuează şi mai mult prezenţa. Ţevile de eşapament largi, încastrate, cu formă neregulată se încadrează pe liniile orizontale din secţiunea superioară şi subliniază designul unic. Împreună cu protecţia şasiului reproiectată, partea din spate a BMW X3 oferă un aspect curat şi puternic.

DESIGNUL INTERIOR AL BMW X3 CU SCAUNE SPORT: EXPERIMENTEAZĂ ACUM.

Interiorul impresionează prin consola centrală reproiectată, cu benzi de finisare în negru lucios şi controale noi pentru sistemul de climatizare. Scaunele sport din Sensatec perforate, montate standard, şi Info Display-ul central de 10,25”, care poate fi mărit chiar şi la 12”, asigură mai mult confort şi funcţionare intuitivă.

DINAMICA DE CONDUS A BMW X3.

Pe lângă conceptul său inteligent de construcţie uşoară, BMW X3 are un control unic al aerisirii pentru grila frontală Active Air Stream – dacă cererea de aer de răcire este redusă, un orificiu de aer rămâne închis automat pentru a îmbunătăţi şi mai mult aerodinamica.

SERVICIILE DIGITALE ŞI SISTEMELE INTELIGENTE DE ASISTENŢĂ ALE BMW X3.

Tehnologii inovatoare, cum ar fi sistemul de integrare pentru smartphone, BMW Maps şi BMW News, precum şi sisteme inteligente de asistenţă ultra-moderne, precum Driving Assistant Professional îmbunătăţesc şi mai mult experienţa de condus şi siguranţa în BMW X3.

BMW X3 xDrive30e PLUG-IN HYBRID CU MODURI BMW eDRIVE.

Cu BMW X3 xDrive30e ai parte de mobilitate sustenabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie, dinamica de condus, BMW Charging şi despre serviciile digitale utile de la BMW ConnectedDrive.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW X3.

Cu BMW X3, plăcerea de a conduce este garantată. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru dorinţele tale speciale. Oferim o vastă selecţie de adiţii individuale şi opţionale care sunt potrivite perfect cu BMW X3 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă - orice ai avea în minte.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW X3.

BMW X3 se remarcă prin designul său concis: Cu accesoriile BMW M Performance de înaltă calitate, poţi sublinia caracterul sportiv al acestui SAV distinctiv.

DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW X3.

Putere maximă în CP (kW), la 1/min

184 (135)/ 5.000–6.500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

6,1–6,4

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

2,0–2,6

Emisii medii de CO2, în g/km:

44–59

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW X3.

BMW X3 xDrive30e:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 2,0-2,6
Emisii medii de CO2, în g/km: 44 – 59

BMW X3 xDrive30i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6 – 8,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 173 – 194

BMW X3 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7-9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 199 – 217

Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate de la 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

MY BMW App

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

Descarcă aplicaţia din App Store Descarcă aplicaţia din App Google Play

Cere o oferta personalizata.

 

    Informaţii personale

    Maşina actuală

    *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing