BMW X5 depăşeşte toate aşteptările – ca Sports Activity Vehicle (SAV) şi model din familia BMW X.

DESIGN EXTERIOR.

În faţă, designul plat şi lat al grilei oferă un aspect impunător şi atletic. Grila radiatorului şi farurile creează unitate la nivel optic şi conferă o impresie de fluiditate a designului, în timp ce subliniază ecartamentul lat al automobilului. În acelaşi timp, distanţa mică dintre montantul A şi puntea faţă face ca privirea să curgă şi mai mult spre partea faţă. Iar astfel este evidenţiată şi tracţiunea integrală a automobilului.

DESIGN INTERIOR.

Caroseria BMW X5 are aspect impunător, iar interiorul este dominat de eleganţă remarcabilă. Liniile orizontale şi suprafeţele contrastante sporesc sentimentul de spaţiozitate. Materialele de calitate superioară şi suprafeţele interioare, combinate cu o gamă extinsă de tapiţerii şi culori, precum şi sistemul de iluminare ambientală, creează o stare de bine.

BMW xDRIVE.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne sigur şi stabil.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Fie că este vorba de performanţă ridicată sau de consum mic de combustibil – la BMW, accentul este pus întotdeauna pe oferirea plăcerii de a conduce. BMW EfficientDynamics este strategia elaborată de BMW pentru a obţine consum de combustibil şi emisii de noxe mici, în timp ce se creşte dinamica şi plăcerea de a conduce.


SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale:

    Maşina actuală:

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing