BMW X6 îmbină postura puternică a unui model X cu sportivitatea unui coupé.

DESIGN EXTERIOR.

Este momentul să preiei controlul: BMW X6 a fost conceput pentru mobilitate. Acest model emană dinamică de nestăpânit prin contururi ce inspiră energie şi putere de propulsie. Postura fermă reflectă genele X ale acestui model, în timp ce linia plafonului în stil coupé subliniază caracterul inconfundabil al BMW X6. Aceasta este combinaţia care face din acest automobil Sports Activity Coupé un model unic.

DESIGN INTERIOR.

Contururi perfecte. Sportivitate exclusivă. Măiestrie de calitate superioară. Interiorul BMW X6 a fost conceput cu atenţie la fiecare detaliu. Suprafeţele interioare luminoase şi întunecate creează contraste puternice, în timp ce materialele de calitate premium şi ornamentele din piele din echiparea standard transmit un mesaj clar: esenţa acestui model este perfecţiunea.

BMW xDRIVE.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive se adaptează perfect chiar şi celor mai dificile suprafeţe de rulare şi asigură tracţiune excepţională în orice moment. Cu xDrive şi Controlul dinamic al stabilităţii (DSC – Dynamic Stability Control), automobilul tău BMW rămâne sigur şi stabil. Sistemul xDrive este controlat prin intermediul sistemului DSC şi distribuie puterea în mod flexibil între cele două punţi, pentru a preveni subvirarea sau supravirarea pe carosabil, asigurând aderenţă maximă.

PERFORMANŢĂ.

BMW X6 este întruparea puterii şi a performanţei, în toate variantele de motorizare. În acelaşi timp, acest model este remarcabil de eficient. Familia de motoare BMW EfficientDynamics îmbină cea mai recentă tehnologie de injecţie cu supapă de admisie complet variabilă şi tehnologii inovatoare. Acest lucru permite BMW X6 să ofere dinamică şi performanţă remarcabile, în timp ce consumul de combustibil şi emisiile de noxe sunt reduse.


SUNT INTERESAT DE OFERTĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale:

    Maşina actuală:

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing