După aproape cinci decenii de cercetare și dezvoltare, transferăm sustenabilitatea și mobilitatea prietenoasă cu mediul înconjurător pe șosea, cu o varietate de modele electrice. Alături de modelele noastre complet electrice, precum noul BMW iX, BMW iX3 sau BMW i3 și BMW i3s, flota noastră de automobile plug-in hibride, cea mai mare de pe piață, garantează ce este mai bun din ambele lumi pentru fiecare stil de viață și orice nevoie. Autonomii impresionante și pachetul complet fără griji de la BMW Charging fac condusul și încărcarea electrice mai flexibile, convenabile, ecologice și atractive decât înainte. În calitate de producător de automobile, ne angajăm să atingem obiectivele Acordului de la Paris privind schimbările climatice și avem ambiția de a fi cel mai de succes și mai sustenabil furnizor premium pentru mobilitate individuală. La urma urmei, pentru noi sustenabilitatea nu este o tendință, ci un apel la acțiune.

PENTRU CĂ FIECARE ÎŞI URMEAZĂ PROPRIA CALE SPRE VIITOR.

Electromobilitatea oferită de BMW.

Pentru a oferi fiecăruia răspunsul potrivit, noi am dezvoltat în cadrul BMW trei concepte diferite pentru mobilitate electrică şi sustenabilă: modelul integral electric, modelul plug-in hybrid şi modelul cu tehnologie „Mild Hybrid”. Astfel, creăm o ofertă diversificată şi individualizată pentru toţi clienţii noştri şi în acelaşi timp îmbunătăţim în mod continuu bilanţul de mediu al întregii noastre flote de automobile.

MODELUL ELECTRIC.

Plăcerea de a conduce 100% electric: Descoperă senzația unică de a conduce un automobil electric BMW. Fără emisii locale, te bucuri de răspunsul direct fără compromisuri al motorului electric, precum și de caracteristicile revoluționare de accelerație, de comportamentul de condus extrem de agil. Și senzația de mișcare aproape tăcută prin trafic, ca și cum ai pluti pe aer.

> Descoperă modelele BMW electrice

BMW PLUG-IN HYBRID.

Eficiență maximă, confort suprem și dinamică de condus exclusivistă: aceste lucruri sunt reprezentative pentru toate modele BMW plug-in hybrid. Mult mai flexibile decât orice alt tip de automobil, acestea îmbină tot ce este mai bun din ambele lumi și, cu sistemul de propulsie electric suplimentar, aduc varietatea individuală și lipsa emisiilor de noxe în viața ta de zi cu zi, prin simpla apăsare a unui buton.

> Descoperă modelele BMW plug-in hybrid

MILD HYBRID.

Tehnologia mild-hybrid convertește energia de frânare a automobilelor cu motor clasic cu combustie în energie electrică și o pune la dispoziția sistemelor electrice și a motorului. Acest lucru reduce consumul de combustibil și emisiile de CO₂, în timp ce tu te bucuri de un avantaj dinamic notabil datorită comportamentului mai intens de accelerație.

Mi-ar plăcea să descopăr mai multe despre încărcare.

> Încărcarea modelelor electrice și plug-in hybrid

Mi-ar plăcea să descopăr mai multe despre autonomie.

> Autonomia modelelor BMW electrice și plug-in hybrid

Mi-ar plăcea să descopăr mai multe despre sustenabilitate.

> Descoperă-le acum

PENTRU CĂ VIITORUL NECESITĂ MAI MULT DE UN CONCEPT DE PROPULSIE.

Descoperă strategia de electrificare oferită de BMW.

"CHANGING LANES" - DESCOPERĂ PODCASTUL BMW!

„Changing Lanes” (trad. „Schimbarea benzilor de circulație”) este podcast-ul oficial BMW. În acest episod, explicăm diferențele dintre modelele plug-in hybrid, modelele electrice, și modelele cu tehnologie „Mild Hybrid”, precum și multe altele. Știm că este dificil să urmărești toate tehnologiile atunci când vine vorba despre electromobilitate. De aceea, folosim acest episod al podcast-ului „Changing Lanes” pentru a explica ce tipuri de modele electrice există, de la cele PHEV până la cele cu celule de combustie. Așadar, pregătește-te pentru a învăța principalele diferențe privind încărcarea, configurația motorului și folosirea zilnică – iar, dacă dorești să fii la curent cu modul în care funcționează automobilele electrice, ascultă acest episod din podcast-ul nostru BMW.

> Descoperă-l acum pe Spotify

> Descoperă-l acum pe Apple

> Descoperă-l acum pe YouTube

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

*măsurat în conformitate cu ciclul de testare WLTP

BMW iX(1):
Consum mixt de putere, în kWh/100 km: sub 21
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0

BMW iX3:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0
Consum electric mixt în kWh/100 km: 17,5 – 17,8

Modelele BMW Seria 3 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,5 – 2,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 35 – 45
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,9 – 15,9

Modelele BMW Seria 5 Sedan Plug-in Hybrid:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,6 – 2,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 36 – 50
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 13,8 – 15,6

Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 și consumul de energie sunt determinate în concordanță cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configurație de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcție de echipamentele opționale și de dimensiunile jantelor și anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informații suplimentare despre consumul de combustibil și despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obținute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil și emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obținute gratuit de la partenerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile ușoare”) și sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce privește taxele auto sau alte obligații referitoare la emisiile de CO2 (cel puțin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite față de valorile indicate aici.