Leasing operaţional BMW iX1 si BMW i4.

Descoperă cele două modele electrice BMW i4 şi BMW iX1 cu autonomie electrică potrivită pentru călătoriile tale. Aceste modele, cu designul emblematic si sportivitatea tipică BMW, includ echipamente opţionale care vor transforma călătoriile tale în experienţe confortabile: cele mai noi versiuni ale sistemului de operare BMW iDrive, care include sistem de navigaţie BMW Live Cockpit Plus, aer condiţionat automat, Asistent Parcare cu sistem Reversing Assistant, precum și diferite funcții de control ale autoturismului cu ajutorul unui smartphone.

 

În plus, ai şi o soluţie de finanţare sigură prin leasing operaţional dedicat acum şi persoanelor fizice.

 

Alegerea ta devine mai simplă cu o plată lunară fixă, ce include costurile principale pe care le implică utilizarea unui automobil. Astfel, tu ai timp pentru tot ceea ce este important pentru tine, fără alte eforturi. In plus, la incheierea contractului ne ocupăm noi de revânzarea maşinii, iar tu poţi alege un nou model BMW.

BMW iX1 eDrive20.*

 •  PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.
 •  499€ FĂRĂ TVA/ 594€ CU TVA PE LUNĂ.
 •  ŞI O PLATĂ INIŢIALĂ DE DOAR 6.503€ FĂRĂ TVA/ 7.738€ CU TVA.

BMW i4 eDrive35.**

 •  PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.
 •  549€ FĂRĂ TVA/ 654€ CU TVA PE LUNĂ.
 •  ŞI O PLATĂ INIŢIALĂ DE DOAR 5.330€ FĂRĂ TVA/ 6.342€ CU TVA.

ACCESIBIL.

PRIN PLĂŢI LUNARE FIXE PE TOATĂ DURATA CONTRACTULUI.

SIMPLU.

ASIGURĂRILE CASCO

ȘI RCA, ROVIGNETA  INCLUSE.

FĂRĂ STRES.

SERVICII DE REPARAŢII ŞI MENTENANŢĂ INCLUSE.

GARANŢIE 3 ANI.

FLEXIBILITATE.

POŢI ALEGE UN MODEL NOU LA FIECARE 3 ANI.

NOI NE OCUPĂM DE MODELUL VECHI.

 

 

CERE O OFERTĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW Apan te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informaţii personale

  Maşina actuală

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  *Oferta de leasing operaţional exprimată în EURO prin UniCredit Fleet Management S.R.L, destinată persoanelor fizice şi juridice, pe o perioadă de leasing de 36 luni, cu prima rată majorată de 6503 EURO plus TVA, respectiv 7738 EURO cu TVA inclus si urmatoarele 35 luni cu rată de 499 EURO fară TVA respectiv 594 EURO cu TVA si 30.000 km incluşi în contract. Oferta include întreţinere şi reparaţii în limita condiţiilor contractuale, CASCO, RCA si rovigneta. Oferta este disponibilă doar la dealerii BMW participanți, este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă până la 30.06.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clientilor se va face condiţionat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Fleet Management S.R.L.

   

  **Oferta de leasing operaţional exprimată în EURO prin UniCredit Fleet Management S.R.L, destinată persoanelor fizice şi juridice, pe o perioadă de leasing de 36 luni, cu prima rată majorată de 5330 EURO plus TVA, respectiv 6342 EURO cu TVA inclus si urmatoarele 35 luni cu rată de 549 EURO fară TVA respectiv 653 EURO cu TVA si 30.000 km incluşi în contract. Oferta include întreţinere şi reparaţii în limita condiţiilor contractuale, CASCO, RCA si rovigneta. Oferta este disponibilă doar la dealerii BMW participanți, este supusă unor termene şi condiţii şi este valabilă până la 30.06.2024, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment. Aprobarea clientilor se va face condiţionat de respectarea criteriilor interne ale UniCredit Fleet Management S.R.L.