Ofertă de finanțare.

O soluţie de finanţare sigură cu dobândă fixă te aduce mai aproape de modelul BMW X preferat. Echipate cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, modelele BMW X5, BMW X6 şi BMW X3 au un design unic sportiv şi sunt alegerea perfectă datorită motoarelor performante, sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive și a manevrabilităţii precise.

Beneficii

 • 01 Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani*

 • 02 Avans 20%

 • 03 Garanție extinsă pe 3 ani

 • 04 Servicii Connected Drive

 • 05 Tehnologie Mild-Hybrid

 

*Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 3,69% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 30.12.2022, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

 

*Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

În plus, îți propunem și alte două soluţii accesibile de finanţare pe care le poţi alege în funcţie de preferinţe, la dealerii BMW:

BMW Select

 

01 Te bucuri de experiența de utilizare


02 Rate lunare reduse


03 Ideal dacă doreşti să amâni decizia de achiziție la finalul contractului


 

Leasing operațional

 

01 Avans 0


02 Cea mai mică rată


03 Fără griji legate de deținerea, amortizarea și vânzarea mașinii la final de contract


 

MODELELE BMW X5, BMW X6 ŞI BMW X3.

Explorează lumea cu toate avantajele pe care modelele BMW X le au de oferit. 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.
Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.

  Informaţii personale

  Maşina actuală

  *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

  BMW X5:

  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 227

   

  Datele oficiale despre consumul de combustibil și emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate incepând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informatii despre procedurile de masurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.