Plăcerea de a conduce.

 

BMW plug-in hybrid vine din siguranța că pornești la drum cu ce e mai bun din ambele lumi: autonomia electrică și performanțele motorului pe combustie.

 

Alege dintr-o gamă variată de modele pe cel care ți se potrivește și beneficiezi de ecotichet în valoare de până la 32.000 lei* la achiziție în plus faţă de pachetul de avantajate create special pentru tine.

BMW Plug-In Hybrid. Beneficii

 

 • 01 Dobândă 1,95%, pe 5 ani

 • 02 Avans 5%

 • 03 BMW Service Inclusive

 • 04 Garanție extinsă 3 ani

 • 05 Ecotichet de până la 32.000 lei

*Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu. Valoarea maximă ce poate fi accesată prin Program poate fi de 32.000 lei. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

 

**Ofertă valabilă doar pentru persoane juridice, prin Unicredit Leasing, la dealerii participanți în campanie, până la 30.06.2022.

MODELE BMW PLUG-IN HYBRID.

MODELE BMW X PLUG-IN HYBRID.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Nu te mai gândeşti la cheltuielile de întreţinere: plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil faţă de plata pentru fiecare lucrare în parte.

AVANTAJELE AUTOMOBILELOR BMW PLUG-IN HYBRID.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

 

Descarcă aplicaţia din App Store          Descarcă aplicaţia din Google Play

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informații personale

  Maşina actuală

  *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing