UN ÎNCEPUT ELECTRIC.

 

E momentul să-ți faci curaj pentru un nou început, unul 100% electric. Alege automobilul viitorului din gama BMWi şi bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

 

În era electromobilității, plăcerea de a conduce devine electrizantă. Răspunsul imediat și tehnologia complexă eDrive care propulsează fiecare mișcare fac parte din experiența de care ne bucurăm la volanul modelelor electrice BMW. Porneşte într-o nouă eră alături de BMW.

GREEN BONUS.

 

 • 01 Dobândă 1,95%, pe 5 ani

 • 02 Avans 5%

 • 03 Wallbox pentru BMW i3

 • 04 Flexible Fast Charger pentru BMW iX3

 • 05 BMW Service Inclusive

 • 06 Garanție extinsă 3 ani

 • 07 Ecotichet de până la 57.000 lei

*Ofertă valabilă prin Programul Național de Finanţare privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră derulat de Administraţia Fondului pentru Mediu. Valoarea maximă ce poate fi accesată prin Program poate fi de 57.000 lei. Pentru termenii și condițiile de accesare a ecotichetului, vă rugăm să consultați Ghidul de finanțare aferent programului.

 

**Ofertă valabilă pentru modelele BMW iX3 si BMW i3, doar pentru persoane juridice, prin Unicredit Leasing, la dealerii participanți în campanie, până la 30.06.2022.

MODELE ELECTRICE BMW.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Nu te mai gândeşti la cheltuielile de întreţinere: plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil faţă de plata pentru fiecare lucrare în parte.

AVANTAJELE AUTOMOBILELOR BMW ELECTRICE.

YOUR WORLD. My BMW.

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca automobilul tău BMW. Este legătura directă cu automobilul tău şi cu lumea BMW, chiar şi atunci când nu eşti în maşină. Cu un design modern, o interfaţă intuitivă şi multe funcţii, aplicaţia My BMW va deveni însoţitorul tău zilnic în deplasare. Planifică-ţi deplasările cât încă eşti în mişcare sau verifică statusul încărcării automobilului tău electric BMW.

 

Descarcă aplicaţia din App Store          Descarcă aplicaţia din Google Play

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.  

  Informații personale

  Maşina actuală

  *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing