Te întrebi cum arată schimbarea? Pentru noi, ea începe cu linii de design noi, care îţi taie răsuflarea, grilă frontală redefinită, mai lată şi mai înaltă, faruri BMW Laserlight reconturate şi stopuri LED integrate perfect. Continuă cu introducerea unei noi tehnologii mild-hybrid de 48V, disponibilă pentru toate motorizările de patru şi şase cilindri, rafinată de un management inteligent al energiei, ce stă la baza BMW eDrive. Cu BMW Digital Key, închizi sau deschizi
maşina doar cu smartphone-ul şi odată ce intri în interior, ai acces la cele mai noi tehnologii. Ai alături sisteme inteligente de asistenţă la condus, precum Asistentul pentru mersul în marşarier – care memorează şi poate parcurge orice traseu din ultimii 50 metri. Iar cu ajutorul sistemului de navigaţie cu BMW Maps, în premieră cloud-based, îţi poţi organiza rutele şi timpul cu mare precizie. Descoperă noul BMW Seria 5.

TEHNOLOGIILE BMW SERIA 5 SEDAN

BMW Digital Key

BMW Live Cockpit Professional

BMW Maps – sistem de navigaţie conectat

BMW SERIA 5 PLUG-IN HYBRID. CU ECOTICHET DE 20.000 LEI.

Sistemul de propulsie inovator plug-in hybrid îmbină un motor eficient cu ardere internă şi un motor electric. Puterea mare a sistemului obţinută astfel îţi oferă suficientă autonomie datorită motorului cu ardere internă şi, în acelaşi timp, posibilitatea de a conduce fără emisii de noxe.
 • Putere mixtă: 292 CP (215 kW)
 • 0-100 km/h în 5,9 s
 • Cuplu mixt: 420 Nm
 • Consum mixt de combustibil: 1,4 l/100 km
 • Autonomie în regim electric: până la 66 km


CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informaţii personale

  Maşina actuală

  *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing