Provocare acceptată – acesta va fi noul tău motto. Noul BMW X4 îşi lasă amprenta prin individualitate, dinamism şi inovaţie în doze mult mai mari. Noul BMW X4 îşi evidenţiază caracterul individual printr-o dinamică semnificativ îmbunătăţită, design exterior remarcabil care accentuează imaginea sportivă, o ambianţă premium a interiorului ce a fost rafinată semnificativ, sisteme de asistare a conducătorului de ultimă generaţie şi tehnologii de conectivitate de vârf.

HIGHLIGHTS.

Performanţă*
Acceleraţie 0 – 100 km/h: 4,8 sec
Viteză maximă: 250 km/h
Putere maximă: 260 kW/354 CP
Consum şi emisii de CO2*
Consum mixt de combustibil: 9,0 – 9,1 l/100 km
Emisii medii de CO2: 205 – 206 g/km
Design şi conectivitate
Exterior atletic şi formă coupé;
Interior sportiv şi elegant, cu panou de bord îmbrăcat în Sensatec;
Are unul dintre cele mai inteligente sisteme de asistare a conducătorului auto din cadrul pachetului Driving Assistant Plus;
Este mereu punctual şi conectat în mod optim, datorită serviciilor inovatoare.

DEMONSTRAŢIE DE PUTERE.

Fiecare linie şi suprafaţă, moderne şi elegante, evidenţiază această interpretare actualizată a esteticii BMW X4 inconfundabile. Ampatamentul şi lăţimea crescute îi conferă noului BMW X4 proporţii dinamice extinse, completate de partea frontală atractivă, farurile LED duble cu contur dinamic şi proiectoarele de ceaţă orizontale. În interior ne surprind materialele deosebite, calitatea construcţiei precise şi detaliile lucrate cu meticulozitate. Suprafeţele panoului de bord şi ale panourilor uşilor se îmbină uşor unele în celelalte, în timp ce logo-urile "X" gravate pe suprafeţele electroplacate ale uşilor oferă detalii atractive. Suficiente motive pentru a alege acest nou partener în fiecare drum pe care, cu siguranţă, îl vei cuceri.
* Date de performanţă şi consum pentru modelul BMW X4 M40i
** Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

SUNT INTERESAT DE NOUL BMW X4.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing