Fă cunoştinţă cu a patra generaţie BMW X5 – întruchiparea cea mai convingătoare a unui Sports Activity Vehicle, cu abilităţi extraordinare în aventurile off-road, combinate cu talentul pentru plăcerea dinamică a condusului. O serie de sisteme de şasiu care îşi fac debutul la un model BMW X - precum suspensia pneumatică pe ambele punţi, direcţia activă integral şi pachetul Off-Road - îmbunătăţesc versatilitatea, calităţile dinamice şi nivelul de confort ale automobilului.
Alege să fii printre primii care deschid noi drumuri şi au alături o maşină puternică, elegantă, un model pentru echilibrul din viaţa ta personala şi profesională. Completează formularul de mai jos şi un consilier de vânzări îţi va oferi toate informaţiile de care ai nevoie.

CALITĂŢI DE LIDER LA PUTEREA A CINCEA.

01. Lumini X caracteristice cu laser şi elemente albastre
02. Dinamică de condus maximă datorită pachetului xOffroad cu suspensie pneumatică pe ambele punţi
03. Design caracteristic X şi putere impresionantă
04. Conexiuni perfecte datorită tehnologiei inovatoare de conectivitate şi a sistemelor de asistare a conducătorului auto
05. Gestionare inteligentă a portbagajului, pentru confort maxim.

UN NOU DESIGN.
ROBUST, CLAR, PRECIS.

Un aspect caracteristic BMW X5: fiecare detaliu reprezintă o declaraţie. Partea frontală cu grila mare a radiatorului, creată dintr-o singură bucată şi cu formă uşor hexagonală, farurile distinctive şi prizele de aer mari – toate îţi indică la ce te poţi aştepta: putere pe patru roţi, cu jante din aliaj uşor de 22”. Datorită plafonului panoramic Sky Lounge, interiorul este foarte luminos. Elementele din sticlă prezintă accente exclusiviste, iar lumina ambientală creează o atmosferă specială. Este un ambient care poate fi adaptat în mod individual, prin intermediul celor patru parfumuri naturale diferite ale pachetului „Ambient Air”. Alte particularităţi noi concepute să maximizeze starea de confort de la bordul BMW X5 includ scaune multifuncţionale, acoperiş panoramic din sticlă Sky Lounge şi sistem de sonorizare Bowers & Wilkins Diamond Surround.

MEREU CU DOI PAŞI ÎNAINTE.


Perfect conectat şi mereu în frunte: BMW X5 are cea mai recentă generaţie de tehnologii de conectivitate BMW. Serviciile digitale inteligente şi sistemele de asistare a conducătorului auto creează o conexiune perfectă cu lumea exterioară şi îţi oferă confort şi siguranţă maximă datorită funcţionării intuitive. O altă premieră absolută este Reversing Assistant. Acest sistem preia direcţia pentru a manevra automobilul de-a lungul unui traseu negociat recent spre înainte. Sistemul face ca mersul înapoi pe o distanţă de până la 80 de metri să fie ceva foarte confortabil la volanul noului BMW X5.

Cere o ofertă personalizată.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing