Lumea este plină de trasee neexplorate pe care să le descoperi. Indiferent unde te duce drumul tău, te vei descurca cel mai bine cu roţile şi anvelopele originale BMW cu marcaj stea. Lasă-te inspirat de performanţele lor personalizate, demonstrate, durabile şi economice - mai ales când sunt în perfectă armonie cu componentele şasiului BMW şi cu sistemele adaptative pentru aderenţă şi performanţe maxime. #whateverhappens, se potrivesc perfect pentru nevoile tale. Ia parte la mobilitatea cu zero emisii şi bucură-te de plăcerea pură de a conduce.

SIGILIUL NOSTRU DE CALITATE.

Personalizate + testate

Toate anvelopele BMW avizate sunt create pentru caracterul dinamic al fiecărui model BMW şi poartă marcajul special în formă de stea. Fiecare anvelopă a trecut prin testări cuprinzătoare cu până la 50 de criterii diferite de calitate.

Sportiv

Anvelopele marcate cu stea funcţionează în armonie cu componentele sistemului de suspensie şi cu sistemele adaptive BMW, asigurând aderenţă maximă şi performanţe excelente.

Economice + rezistente

Materialele speciale şi compoziţia anvelopelor ajută la scăderea consumului de combustibil, garantează confort sporit pe distanţe lungi şi reduc nivelul de zgomot din interiorul şi de la exteriorul automobilului tău BMW. Anvelopele marcate cu stea sunt extrem de rezistente, au un rating excelent şi sunt dotate cu tehnologia inovatoare Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor.

Inovatoare

Toate anvelopele aprobate BMW se situează în partea superioară a gamei. Tehnologii precum Diagnosticarea Digitală a Anvelopelor + Cod QR oferă informaţii fiabile privind starea anvelopelor.

Producători de anvelope premium

Diferiţi producători, precum Goodyear, Dunlop, Michelin şi Pirelli, colaborează strâns cu departamentul de dezvoltare de automobile din cadrul BMW pentru a crea produse personalizate.

ASIGURAREA BMW PENTRU ANVELOPE – INCLUSĂ PENTRU TOATE ANVELOPELE BMW.

Asigurare BMW pentru anvelope cu acoperire de până la 100% a costurilor pentru diferite tipuri de daune pe o perioadă de 36 de luni. Asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele marcate cu stea şi seturile complete de roţi achiziţionate de la partenerul tău BMW. În plus, asigurarea BMW pentru anvelope este valabilă pentru toate anvelopele montate pe automobilul achiziţionat de la BMW şi înmatriculat începând cu martie 2020.
Asigurarea BMW pentru anvelope include:

  • Deteriorări ale anvelopelor cauzate de un obiect ascuţit (ex. cui sau sticlă spartă)
  • Deteriorări produse de lovirea bordurii
  • Daune provocate de acte de vandalism
  • Furtul anvelopelor
  • Acoperire
  • Despăgubirea pentru daune

Găseşti toate condiţiile privind asigurarea anvelopelor BMW în cadrul termenilor şi condiţiilor sau poţi solicita informaţii detaliate la pertenerul tău de service BMW.

Asigurarea BMW pentru anvelope este un produs Allianz Versicherungs-AG.

Indiferent unde te duce drumul: vrei să te asiguri că te bucuri de plăcerea pură de a conduce şi de linişte sufletească în orice moment. Aceasta este misiunea noastră. Şi din acest motiv ne concentrăm permanent pe dezvoltarea de noi tehnologii care să îţi asigure o călătorie mai confortabilă şi mai sigură.
#whateverhappens

IMPORTANŢA ANVELOPELOR CORESPUNZĂTOARE PENTRU FIECARE ANOTIMP.

DESCOPERĂ ROŢILE DE SEZON ŞI DISPOZITIVELE DISPONIBILE.

Set complet roţi de vară

M Performance Y-spoke de 20”, tip 795 M.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, tip 624 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate. Cu logo BMW M. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Double-Spoke de 20”, tip 669 M.

Jante M Performance din aliaj uşor de 20”, forjate, bicolore negru mat, frezate şi lucioase pe partea vizibilă. Set complet de roţi cu anvelope runflat mixte.

Spre produs

Jante M Performance forjate Multi-spoke de 20”, tip 732 M.

Jante M Performance forjate de înaltă calitate Multi-spoke de 20”, tip 732 M, Auriu Night Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte runflat.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Jet Black bicolor, lucioase, optimizate pentru greutate. Set complet de roţi de vară TPMS cu anvelope mixte.

Spre produs

Set complet roţi de iarnă

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M.

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope mixte runflat.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 648 M.

Jante M de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 648 M, Gri Orbit Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope mixte runflat.

Spre produs

Jante M Performance forjate Double-spoke de 19”, tip 786 M.

Jante M Performance forjate Double-spoke de 19”, tip 786 M, Jet Black mat, cu anvelope runflat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi de iarnă TPMS.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 727 M.

Jante M de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 727 M, Gri Orbit Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope mixte runflat.

Spre produs

Jante M din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M.

Jante M de înaltă calitate din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M, Jet Black mat, compatibile cu lanţuri de zăpadă. Set complet de roţi de iarnă TPMS cu anvelope runflat.

Spre produs

Accesorii originale BMW

Capac central flotant BMW.

Capacul central flotant include emblema BMW care nu se mai roteşte împreună cu roata, ci rămâne mereu în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Spre produs

Capace pentru ventile BMW cu logo BMW.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Cu logo BMW.

Spre produs

Capace prezoane BMW cu logo M.

Capacele din aluminiu ale prezoanelor BMW protejează valvele TPMS din aluminiu de murdărie şi umezeală. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.

Spre produs

Lanţuri de zăpadă BMW Comfort Plus.

Lanţurile de zăpadă BMW Comfort Plus sunt uşor de montat datorită sistemului de auto-tensionare şi oferă cea mai bună tracţiune posibilă. Fiind perfect montate pe anvelope, nu necesită nici o protecţie suplimentară a jantelor, şi un cerc integrat din oţel cu arc face montarea să fie foarte facilă.

Spre produs

Huse pentru anvelope M Performance.

Ai senzaţia că eşti într-o maşină care poate participa la curse chiar dacă te afli în garaj: Anvelopele M Performance protejează de murdărie atât şoferul, cât şi automobilul. Datorită unei prinderi mai bune, roţile pot fi transportate cu mai multă uşurinţă. Graţie marcajelor speciale, poţi identifica rapid anvelopele de care ai nevoie. Cu design sportiv M Performance.

Spre produs

Set de mobilitate pentru anvelope BMW.

Setul intuitiv de mobilitate pentru anvelope BMW uşurează pornirea la drum în cazul producerii unei pene. Indiferent de dimensiunea anvelopei, o deteriorare mai mică de 4 mm a benzii de rulare se poate repara, ceea ce face posibilă continuarea drumului până la cel mai apropiat partener de service BMW.

Spre produs

Sistem anti-furt pentru roţi BMW.

Sistemul de prezoane antifurt din calitate premium, este extrem de eficient, prezentând patru prezoane cu inscripţie specială BMW lucioasă. Prezoanele pot fi deschise doar cu unealta specială inclusă în pachet, astfel oferind protecţia optimă împotriva furtului de roţi.

Spre produs

Soluţie pentru curăţarea jantelor BMW.

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc.

Spre produs

DESCOPERĂ CELE MAI BUNE ROŢI BMW PENTRU AUTOMOBILUL TĂU.

PROIECTATE PENTRU A ATRAGE TOATE PRIVIRILE.

The iX

Jante M Performance aerodinamice din carbon Y-spoke de 22”, tip 1022 M, bicolore.

Jante M Performance aerodinamice din carbon Y-spoke de 22”, tip 1022 M, Jet Black bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1012, bicolor.

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1012, Gri Midnight bicolor, lucioase. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 9J x 21.

Spre produs

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1011, Jet Black.

Jante BMW aerodinamice Star-spoke de 21”, tip 1011, Jet Black. Set complet de roţi de iarnă cu sistem de monitorizare a presiunii din anvelope, cu dimensiunea jantelor de 9J x 21.

Spre produs

Jante aerodinamice BMW Double-spoke de 20”, tip 1002, Gri Lightning.

Jante aerodinamice BMW Double-spoke de 20”, tip 1002, Gri Lightning. Roată completă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibilă cu lanţurile de zăpadă, dimensiune roată 8,5J x 20.

Spre produs

The i4

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, bicolor.

Jante M exclusive din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 859 M, Jet Black bicolor, lucioase. Set complet de roţi faţă de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, bicolor.

Jante exclusive M Performance din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 868 M, în Auriu Night bicolor, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M aerodinamice Double-spoke de 18”, tip 858 M, bicolor.

Jante M de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 858 M, Midnight Grey Bicolor, lucioase. Set complet de roţi de iarnă, cu sistem de monitorizare a presiunii aerului din anvelopă, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Spre produs

The 4

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.

Spre produs

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, bicolor.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, bicolor Gri Ferric mat, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.

Spre produs

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, bicolor.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 793, bicolor Night Gold, lucioase. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.

Spre produs

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.

Spre produs

Jante M Performance din aliaj uşor de 18” Double-spoke, tip 796 M, în Jet Black mat, set complet de roţi de iarnă.

Jante M Performance de înaltă calitate din aliaj uşor Double-spoke de 18”, tip 796 M, Jet Black mat. Este disponibilă ca jantă individuală pentru partea spate, fără anvelopă, cu dimensiunea 8,5J x 18.

Spre produs

PRODUCŢIE.

AICI ESTE LOCUL ÎN CARE ÎNCEPE CĂLĂTORIA.

Nu vrem să reinventăm roata, ci mai degrabă să o aducem la perfecţiune. Acest spirit se simte în fiecare roată BMW originală. Fiecare roată reflectă standardele noastre ridicate de durabilitate şi limitele testelor dinamice, statice şi de simulare care depăşesc cu mult cerinţele legale. Rezultatul este o roată de înaltă calitate pe care te poţi baza în orice situaţie – cu un stil elegant şi cu un conţinut fără compromisuri.

Turnare.

Roţile BMW originale sunt turnate din aluminiu topit. Metalul lichid este turnat într-o matriţă, unde se răceşte înainte de a fi scos, monitorizat cu stricteţe prin cea mai nouă tehnologie computerizată, care garantează calitatea ridicată a roţilor noastre. Procesul de turnare reduce costurile şi permite un nivel ridic

Forjare şi frezare.

În procesul de forjare, roata este forjată dintr-o piesă solidă de aluminiu. Opţiunea vârf de gamă este frezarea întregului model al spiţelor după forjarea materialului de bază. Roţile forjate din aluminiu sunt cu 10 până la 20 de procente mai uşoare decât roţile turnate din aluminiu, permiţând un design mai delicat al spiţelor.

Turnare în flux.

Turnarea în flux cilindric este un proces de formare sub presiune. În timp ce se roteşte, pe cilindrul interior al roţii turnate se aplică presiune. Acest proces întinde şi comprimă aluminiul, ceea ce creşte rezistenţa la tensionare şi face posibilă obţinerea unei grosimi deosebit de mici a jantei. Rezultatul este o roată foarte uşoară şi foarte rezistentă, cu beneficii semnificative în ceea ce priveşte rezistenţa la şocuri, elongaţia şi sarcina.

Subtăiere.

Această metodă poate fi utilizată şi pentru roţi forjate, şi pentru roţi turnate. Aici, masa roţii care nu are relevanţă structurală este redusă prin prelucrarea materialului din spiţe. Astfel se reduce suplimentar greutatea roţii şi se creează efecte premium de stil, deoarece tăietura între conexiunile spiţelor şi baza roţii conferă jantei stil şi un aspect tridimensional.

Design de suprafaţă.

Indiferent de tehnologiile de producţie folosite, suprafeţele jantelor BMW original din aliaj uşor pot fi finisate în mai multe moduri. Metoda de bază - acoperirea cu pulbere - creşte rezistenţa jantei la factorii de mediu, precum sarea corozivă folosită pentru deszăpezire. În trecut, jantele din aliaj uşor erau deseori vopsite argintiu folosind un strat de lac transparent. Astăzi, portofoliul BMW include numeroase modele şi rafinamente care implică un proces elaborat de finisare.

MAI MULTE INFORMAŢII.

DESCOPERĂ TEHNOLOGII FASCINANTE.

MAI PUŢIN ZGOMOT, MAI MULTĂ PLACERE DE A CONDUCE.

Jantele originale BMW din aliaj uşor sunt echipate cu anvelope inovatoare şi au amortizare integrală a zgomotului pentru un confort acustic excelent. Un strat de spumă pe suprafaţa interioară a anvelopei absoarbe zgomotul produs de vibraţiile din cavitatea anvelopei, care este umplută cu aer, făcând-o să acţioneze ca un element de rezonanţă. Astfel se reduce substanţial zgomotul produs de cauciucuri care se percepe în habitaclu.

ELEGANŢĂ SOFISTICATĂ, OPTIMIZATĂ AERODINAMIC.

Jantele din aliaj uşor optimizate aerodinamic contribuie la construcţia uşoară şi reduc rezistenţa la frecarea cu aerul, sporind suplimentar eficienţa automobilului tău BMW. Suprafeţele lor preponderent închise contribuie la reducerea eficientă a turbulenţelor produse în jurul roţilor. Roţile Air Performance ajută la reducerea rezistenţei la frecare într-un mod foarte inovator şi combină proprietăţi aerodinamice optimizate cu un sentiment sofisticat de eleganţă sportivă.

DIAGNOSTICAREA DIGITALĂ A ANVELOPELOR BMW.

Diagnosticarea digitală a anvelopelor BMW oferă un calcul inteligent al stării anvelopelor pentru ca tu să rămâi în mişcare în orice moment (sunt necesare anvelope BMW originale cu marcaj cu stea şi cod QR). Senzorii sistemului transmit date despre presiunea în anvelope, temperatura şi viteza roţii pentru a prognoza durata de viaţă rămasă a anvelopei pentru fiecare roată în parte. Informaţiile corespunzătoare sunt apoi afişate pe afişajul de control, precum şi în aplicaţia My BMW. Acest lucru completează funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope prin preluarea indiciilor privind avarierea anvelopelor sau pierderile lente de presiune, reducând astfel riscul de perforare. Funcţia de monitorizare a presiunii în anvelope analizează şi datele specifice privind anvelopele montate, inclusiv date privind producătorul, dimensiunile şi data producţiei, care pot fi scanate prin intermediul unui cod QR la fabrică sau la partenerul de service.

ETICHETA PENTRU ANVELOPE UE PE CARE TE POŢI BAZA.

De la 1 mai 2021, toate anvelopele vândute în UE au o nouă etichetă care arată conformitatea cu standardele UE. Acest lucru vă ajută să comparaţi performanţele anvelopelor atunci când faceţi o achiziţie.
EFICIENŢA CONSUMULUI DE COMBUSTIBIL: „A” este anvelopa cu cea mai mare performanţă, iar „G” este cea mai puţin performantă. Cu cât performanţa este mai mare, cu atât rezistenţa la frecare în timpul rulării este mai mică, se consumă mai puţin combustibil şi emisiile de CO2 sunt mai mici.
ADERENŢĂ PE TEREN UMED: O clasificare „A” înseamnă că anvelopele dumneavoastră au cea mai mare performanţă de aderenţă pe carosabil umed. „G” indică o performanţă mai scăzută de aderenţă pe carosabil umed. Cu cât aderenţa pe carosabil umed este mai bună, cu atât distanţa de frânare este mai scurtă.
EMISII DE ZGOMOT: Eticheta anvelopei specifică nivelul de zgomot extern de rulare în decibeli şi sub formă de una, două sau trei unde sonore. O undă neagră de pe etichetă indică cel mai înalt nivel de performanţă de zgomot, anvelopa aflându-se în limitele prevăzute de lege.

BINE DE ŞTIUT.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

NOI AVEM RĂSPUNSURILE LA ÎNTREBĂRILE TALE PRIVIND ANVELOPELE.

Detaliile de presiune pentru dimensiunile aprobate ale anvelopelor pot fi găsite pe stâlpul B când uşa şoferului este deschisă.

În funcţie de automobil şi de anul de fabricaţie, BMW utilizează un semn electronic de presiune în anvelope. Semnul de presiune în anvelope este completat de un meniu suplimentar pentru utilizator şi este afişat pe afişajul de informaţii central (CID).

Presiunea corectă în anvelope determină durata de viaţă a anvelopelor, siguranţa la condus, confortul la rulare şi, de asemenea, consumul de combustibil. De aceea, recomandăm verificarea presiunii în anvelope şi reglarea acesteia, după caz, de cel puţin două ori pe lună şi înainte de a pleca într-o călătorie lungă. Trebuie să faceţi acest lucru chiar dacă presiunea în anvelope este monitorizată electronic.

Dacă automobilul are o roată de rezervă, şi aceasta ar trebui verificată la acelaşi interval de timp.

Valorile presiunii în anvelope se referă la anvelope reci sau la anvelope care au aceeaşi temperatură ca temperatura mediului ambiant.

Marcajul stea reprezintă aprobarea calităţii anvelopelor de către BMW. Toate anvelopele BMW cu marcaj stea au fost testate şi dezvoltate în parteneriat cu producători de anvelope de top pentru a asigurarea conformităţii cu modelul tău BMW în cel mai bun mod posibil, asigurând totodată un nivel optim de performanţă, confort şi siguranţă.

Când vrei să cumperi o combinaţie de roţi şi anvelope, contactează BMW Proleasing Motors.

Prin asigurarea BMW pentru anvelope, primeşti automat şi fără costuri suplimentare protecţia optimă pentru anvelopele BMW cu marcaj stea.

Asigurarea BMW pentru anvelope cu rambursarea costurilor de până la 100% este valabilă timp de 36 de luni de la achiziţie şi include

  • toate seturile de roţi şi anvelope originale şi anvelopele cu marcaj stea achiziţionate de la BMW Proleasing Motors
  • toate anvelopele de vară montate din fabrică pe automobile noi de la Grupul BMW, înmatriculate pentru prima dată în iulie 2020 sau ulterior

Soluţia pentru curăţarea jantelor BMW îndepărtează fără efort murdăria persistentă, cum ar fi praful de frână ars sau uleiul şi reziduurile de cauciuc. Un indicator de culoare permite verificarea mai uşoară a eficacităţii soluţiei speciale de curăţare fără acid. Produsul este potrivit pentru toate jantele BMW din oţel sau din aliaj uşor.

SERVICII BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU ROŢILE ŞI ANVELOPELE BMW.

BMW Service Inclusive.

Relaxează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – plăcerea pură de a conduce. BMW Service Inclusive face posibil acest lucru. Plăteşti o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe viitor de acoperire pentru toate operaţiunile de service şi întreţinere incluse, pe durata termenului pentru care ai optat. Astfel, modelul tău BMW este întotdeauna pe cele mai bune mâini, la toţi partenerii de service BMW participanţi din întreaga lume.

Descoperă acum

BMW Service 5+.

Fiabilitate: BMW Service 5+. Indiferent că este vorba de frâne, ulei sau microfiltru, un lucru este clar: cu BMW Service 5+, piesele şi timpul de service sunt incluse într-un preţ atractiv şi transparent. Această ofertă de top este pentru destinată tuturor modelelor BMW care au cinci sau mai mulţi ani vechime – deoarece cu cât modelul este mai vechi, cu atât mai atractive sunt condiţiile noastre de service.

Descoperă acum

Întregul domeniu de aplicare al BMW Service.

Descoperă celelalte oferte de servicii atractive pe care le oferim şi găseşte serviciul perfect - pentru modelul tău BMW, pentru nevoile tale individuale şi pentru plăcerea pură de a conduce fără griji.

Descoperă acum

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW 530e**:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,3 – 1,7
Emisii medii de CO2, în g/km: 30 – 39

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare NEDC şi WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce automobilul a parcurs câţiva kilometri.