În aceste vremuri în care peste tot se vorbeşte despre distanţare, şi noi, ca şi tine, simţim nevoia de a fi aproape unii de alţii. În acest nou context, am încercat să împărtăşim cu tine cât mai multe fragmente din activitatea noastră de zi cu zi, filmate cu mulţi dintre colegii noştri din echipa BMW APAN Motors, curioşi de cele mai noi modele BMW, pasionaţi de tehnologie, specialişti în service.
Urmăreşte-ne videoclipurile cu prezentările modelelor BMW din showroom, experienţele de test drive povestite de colegii noştri, descoperă ce activităţi şi campanii pregătim şi, în final, cunoaşte-ne mai îndeaproape echipa. Ne poţi urmări activitatea şi pe canalul nostru de Youtube, unde suntem bucuroşi să putem comunica prin secţiunea de comments.

DESCOPERĂ MODELELE BMW CU AJUTORUL CONSULTANŢILOR APAN MOTORS.

BMW X7.
Noul BMW Seria 2 Gran Coupe.
BMW X5 LCI.

BMW Seria 4.

BMW Seria 7.

BMW X3.

 

BMW M8 Competition

BMW Seria 8

BMW i4.

BMW Seria 2 Coupe

 

BMW Seria 3 320

BMW iX3.

BMW X4 M.

CAMPANII SPECIALE.

Noul Card Exclusive 2023

Află mai multe

Ce inseamna valoare reziduala garantata la BMW Select?

Află mai multe

Descoperă pachetele BMW Service 5+

Află mai multe

Tot ce trebuie să știi despre BMW Select

Află mai multe

EXPERIENŢELE APAN MOTORS.

Lansare BMW i7 la APAN MotorsBMW M 50 YEARS OF POWER by APAN Motors

Eveniment BMW i la Union Jack, Galați.

BMW M power Days

SERVICE APAN MOTORS.

Totul despre campaniile tehnice BMW

Programează-te la service

Descoperă pachetele BMW Service 5+

Programează-te la service

CUNOAŞTE-NE MAI BINE.

Ştefan Podaru -
Manager Executiv

Contactează

Dan Ploeşteanu -
Senior Sales Consultant

Contactează

Corina Peios -
Consilier Vânzări

Contactează

Valentin Tudor -
Consilier Service

Contactează

Marian Datcu -
Consilier Vânzări

Contactează

Ionel Broască -
Consilier Service

Contactează

Cătălin Mariescu -
Consilier Automobile Rulate

Contactează

Alina Istudor -
Consilier Service

Contactează

Nicoleta Dulgheru -
Asistent Service

Contactează

În activitatea noastră feedback-ul primit de la clienţii APAN Motors este ceea ce ne motivează să excelăm.

"Mulţumiri d-lui Ploieşteanu pentru dăruirea de care a dat dovadă şi recunosc că în absenţa dânsului nu am fi achiziţionat de la APAN." - SC IMOLA SRL

"Felicitări d-nei Corina pentru profesionalism şi suport în achiziţionarea hibridului BMW X5!" - Cristian M.

"Mulţumim doamnei Octavia pentru profesionalism şi promptitudine, în vederea achiziţionării autoturismului BMW Seria 5." - Alexandru M.

"Apelez mereu la serviciile dvs. Cu mare încredere ştiind că echipa care lucrează la maşina mea este una serioasă şi cu bogată experienţă în domeniu." - Andrei M.

"Am prieteni în ţară care au auzit de APAN sau care au cumpărat de la dumneavoastră. Sunteţi cunoscuţi, iar renumele se construieşte cu seriozitate!" - Ionuț M.

"Mulţumesc prietenilor de la APAN, în special lui Ştefan Podaru, care a depus eforturi susţinute, mă suportă şi îmi oferă cea mai bună maşină, la cel mai bun preț." - R. Gheşea

"Recomand tuturor o viitoare colaborare cu BMW APAN Motors Brăila, datorită unei excelente comunicări. Cerinţele clientului sunt îndeplinite cu brio, iar colaborarea este una foarte plăcută." - Păstrăv G.

"Am căutat o limuzină care să-mi confere siguranţă, confort, manevrabilitate uşoară şi după lungi deliberări m-am oprit la BMW Seria 5 care mi-a satisfăcut toate dorinţele în materie de autoturisme." - Pintilie B.

"Servicii excelente oferite de un personal minunat. Regret faptul că sunt limitat financiar, altfel aş fi cumpărat lunar câte o maşină. Felicitări BMW pentru faptul că promovează generaţia tânără. Felicitări pentru profesionalism, mai ales celor doi tineri: Tudor Valentin şi Broască Ionel. Ţineţi-o tot aşa!" - George Itara SRL

"Mulţumim domnului Cătălin Mariescu pentru toată amabilitatea, pentru serviciile de bună calitate şi pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă. Pentru cei mai buni APAN Motors!!" - Cătălin C.

"Mulţumim doamnei Onei pentru toată amabilitatea, pentru servicii şi pentru tot profesionalismul de care a dat dovadă. Vă mulţumesc, să o ţineţi tot aşa!" - Radu L.

"Mulţumesc d-nei Corina Peios pentru asistenţă. M-a ajutat să fac alegerea potrivită." - Sabin M.

"Extrem de mulţumit de serviciile APAN Motors şi de profesionalismul doamnei Peios. - Cu respect, Lucian E." - Lucian E.

"BMW – Best car ever! Mulţumim echipei APAN Motors! Profesionalism şi dăruire!" - Jianu C.

"A.S. recomandă cu plăcere APAN Motors. Vă felicităm pe această cale!!! Tot aşa înainte!" - Răzvan G.

"Noi, Geanina, Andrei, Nelica, Nicolae, Florina şi Adina suntem foarte fericiţi cu alegerea făcută, mai ales pentru că am fost încântați de Corina. O iubim şi o pupăm şi abia așteptăm să-i cunoaştem şi fetiţa!" - Familia O.

"Sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit cu profesionalism, calm şi eficienţă la achiziţionarea automobilului BMW. În mod cu totul special vreau să mulţumesc doamnei Corina Peios pentru grija şi răbdarea de care a dat dovadă, domnului Ştefan Podaru pentru îndrumările primite şi nu în ultimul rând domnului Ştefan Bezman pentru sfaturile sale (d.p.d.v. tehnic). Voi recomanda, cu mare drag, achiziţionarea automobilelor BMW de la APAN Motors." - Eugen B.