Te afli în drum spre o nouă aventură în timp ce alţii se ghemuiesc cu scuze în canapea. Pentru tine, totul este perfect pentru o aventură montană, o mică escapadă în afara oraşului sau o excursie oriunde doreşti. Vânt şi vreme dificilă? Nicio problemă pentru tine.

Eşti pregătit în totalitate pentru orice provocare: cu ajutorul accesoriilor originale BMW pentru sezonul toamnă/ iarnă. Descoperă momentele fascinante ale sezonului şi bucură-te de service-ul BMW, seturile complete de roţi de iarnă BMW şi accesoriile pentru toamnă/ iarnă care se potrivesc perfect cu automobilul tău BMW.

Jantele şi anvelopele de iarnă BMW originale sunt marcate cu steaua ce reprezintă calitate superioară. Designul, dimensiunile, compusul, pereţii laterali şi construcţia generală sunt create special pentru automobilul tău BMW.

“SIGURANŢĂ ŞI STIL PENTRU IARNA MEA.”

Seturi complete de roţi de iarnă originale BMW de înaltă calitate, din aliaj uşor, de 18", 19" sau 20".

Vremea se schimbă iar odată cu sezonul rece apar şi noi oportunităţi de a explora mediul rural. Dacă eşti bine echipar, drumurile îngheţate şi curbele alunecoase nu te vor ţine la distanţă de bucuria naturii. Astfel, puteţi să vă bazaţi pe jantele şi anvelopele originale BMW. Dezvoltate în colaborare cu producătorii de top (ex.: Bridgestone, Michelin şi Pirelli), anvelopele BMW cu marcaj cu stea oferă o senzaţie uşoară de condus, aderenţă optimă la drum şi siguranţă. Un singur lucru este clar: Jantele şi anvelopele originale BMW nu sunt un compromis ci o afirmaţie.

Jante M de 20” Star-spoke, tip 748 M

ALEGE-LE PE CELE POTRIVITE PENTRU MAŞINA TA.


Jantele M de înaltă calitate, din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, sunt vopsite în Negru Jet mat şi au logo „M” colorat, oferind automobilului un aspect extrem de sportiv. Disponibile în set complet de iarnă cu TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 9J x 20 şi dimensiunea anvelopelor de 275/45 R20 110V XL RSC, compatibile cu lanţurile de zăpadă.

Preț - 17.320 lei fără TVA

Jante de 20” Y-spoke, tip 695

ALEGE-LE PE CELE POTRIVITE PENTRU MAŞINA TA.


Jantele de înaltă calitate din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 695, sunt vopsite în Negru Jet mat şi oferă automobilului un aspect extrem de sportiv. Disponibile în set complet de iarnă cu (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope mixte runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 20 (faţă) / 9,5J x 20 (spate) şi dimensiunea anvelopelor de 245/45 R20 103V XL (faţă) / 275/40 R20 106V XL (spate).


Preț - 12,445 lei fără TVA

Jante de 18’’ Double-spoke, tip 688

ALEGE-LE PE CELE POTRIVITE PENTRU MAŞINA TA.


Jantele de înaltă calitate din aliaj ușor de 18’’ Double-spoke, tip 688 sunt disponibile în set complet de iarnă (sistem de monitorizare a presiunii din roți) și anvelope runflat, cu dimensiunea de 225/60R18

Pe lângă modelele de mai sus puteţi regăsi în stocul nostru şi modele de mai jos.

Model compatibil: BMW G05/G06- BMW X5/ X6

Tip: 734
Profilul roților: 265/50R19 110h
Preț set fără TVA: 13.412 lei fără TV

Model compatibil: BMW G05/G06 – BMW X5/X6

Tip: 741M
Profilul roților: 275/40R21 107V
Preț set fără TVA: 21.854 lei fără TV

Model compatibil: BMW G05/G06- BMW X5/ X6

Tip: 735
Profilul roților: 265/50R19 110H
Preț set fără TVA: 13.310 lei fără TVA

Model compatibil: BMW X1 / X2

Tip: 691
Profilul roților: 245/50R19 105V
Preț set fără TVA: 12.653 lei fără TVA

Model compatibil: BMW X7
Tip: 750
Profilul roților: 245/40R20 99V
Preț set fără TVA: 16.242 lei fără TVA

Model compatibil: BMW X5
Tip: 618
Profilul roților: 255/55R18 109H
Preț set fără TVA: 9.821 lei fără TVA

Model compatibil: BMW Seria 5
Tip: 633
Profilul roților: 245/40R19 98V
Preț set fără TVA: 12.498 lei fără TVA

Model compatibil: BMW Seria 1
Tip: 411
Profilul roților: 205/55R16 91H

Preț set fără TVA: 6.655lei fără TVA

Model compatibil: BMW Seria 1 / Seria 2
Tip: 550M
Profilul roților: 225/45R17 91H

Preț set fără TVA: 9.143 fără TVA

“JANTELE MELE - ACCESORIUL MEU PREFERAT.”

Accesorii BMW pentru jante şi anvelope.

Ploaia şi zăpada nu-ţi vor sta în cale. Mulţumită accesoriilor pentru jantele şi anvelopele originale BMW, eşti de asemenea perfect pregătit pentru sezonul rece. Alege dintr-o varietate de opţiuni pentru a personaliza caracterul BMW-ului tău pe timp de iarnă. Afirmă-ţi stilul fără a-ţi compromite siguranţa.

Capac plutitor BMW pentru butucul roţilor.

Capacul plutitor BMW pentru butucul roţilor afişează logo-ul BMW care nu se mai învârte odată cu janta, ci rămâne în aceeaşi poziţie. Capacul poate fi montat pe toate jantele BMW din aliaj uşor cu un diametru al cercului de montare de 112 mm.

Capace supape cu logo BMW.

Capcele supapelor BMW de înaltă calitate sunt realizate din aluminiu şi protejează supapele TPMS din aluminiu împotriva murdăriei şi a umezelii. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo BMW.

Capace supape cu logo M.

Capcele supapelor BMW de înaltă calitate sunt realizate din aluminiu şi protejează supapele TPMS din aluminiu împotriva murdăriei şi a umezelii. În acelaşi timp, scot în evidenţă şi mai mult aspectul anvelopelor. Set de patru capace pentru supape. Cu logo M.

Lanţuri de zăpadă BMW.

Lanţurile de zăpadă pot fi un accesoriu indispensabil pe perioada iernii, oferind automobilului tău BMW tracţiunea necesară în zăpada adâncă sau pe suprafeţle îngheţate.

Sistem BMW de prezoane antifurt.

Sistemul de prezoane antifurt din calitate premium, este extrem de eficient, prezentând patru prezoane cu inscripţie specială BMW lucioasă. Prezoanele pot fi deschise doar cu unealta specială inclusă în pachet, astfel oferind protecţia optimă împotriva furtului de roţi.

ANVELOPE CU MARCAJ STEA.

În timpul sezonului rece siguranţa este prioritară – iar anvelopele tale sunt extrem de importante pentru obţinerea tracţiunii, a controlului şi a comportamentului la frânare optime. Fii pregătit şi cunoaşte ceea ce contează.

Anvelopele cu marcaj cu stea au o durată de viaţă impresionantă, calificative maxime de siguranţă şi tehnologie runflat de ultimă generaţie la produse selectate.
Fiecare anvelopă a trecut printr-un set de testări riguroase, cu până la 50 de criterii diferite de calitate (eticheta UE pentru anvelope cere îndeplinirea a doar trei criterii (UHP).
Toate jantele şi anvelopele BMW originale sunt create pentru structura şi proprietăţile fiecărui model BMW în parte.

“TOT CE AM NEVOIE PENTRU O IARNĂ PERFECTĂ SUNT ACCESORII DE CALITATE.”

Accesorii BMW pentru toamnă şi iarnă. Multe idei deosebite la exterior şi în interior.

Fie că este vorba de o excursie cu copii, o plimbare cu câinele sau o ieşire de weekend la o staţiune de schi - dacă doreşti să te bucuri de iarnă trebuie să fii bine echipat. Nicio problemă cu accesoriile originale BMW. Beneficiază de mai mult confort la volan şi descoperă o gamă vastă de opţiuni pentru a face din BMW-ul tău companionul perfect pentru planurile de iarnă.

Accesorii interioare BMW

Carcasa BMW pentru încărcare wireless a telefoanelor iPhone.

Carcasa BMW pentru încărcarea wireless permite încărcarea inductivă a telefoanelor Apple iPhone™ 5/ 5S, 6/ 6S şi 7/ 7 Plus. Această carcasă inovativă pentru telefoanele mobile este compatibilă cu toate încărcătoarele certificate Qi şi serveşte în acelaşi timp ca şi carcasă protectoare.

Staţie universală de încărcare wireless BMW.

Încărcare wireless, oricând şi oriunde: mulţumită staţiei universale de încărcare wireless BMW, smartphone-ul poate fi încărcat confortabil şi eficient, direct în automobil, fără nevoia unui cablu. Telefonul este păstrat în siguranţă şi într-o stare stabilă. Inteligent şi util: sursa de alimentare integrată poate fi scoasă şi permite încărcarea wireless chiar şi în afara automobilului.

BMW Advanced Car Eye 2.0.

Sistemul BMW Advanced Car Eye 2.0 conţine o cameră full-HD extrem de sensibilă, care înregistrează evenimentele din faţa şi spatele automobilului, chiar şi atunci când acesta este parcat. În cazul detectării de mişcări rapide în jurul automobilului sau a dereglărilor, camera înregistrează automat situaţia pentru a documenta posibile accidente, încercări de furt şi/ sau acte de vandalism.

Covoraşe BMW all-season pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi includ o margine ridicată pe lângă designul elegant, pentru a proteja zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Acestea sunt negre şi includ un tipar de înaltă calitate din oţel inoxidabil.

Suport universal BMW pentru tablete şi carcasă de siguranţă BMW pentru Apple iPad Pro de 10.5".

Suportul universal are dimensiuni reglabile şi este ataşat de suportul de bază, disponibil separat, al echipamentului opţional “Travel & Comfort”. Acesta oferă conectare sigură pentru o gamă vastă de tablete Apple sau Samsung cu ajutorul carcasei de siguranţă BMW de la 7" la 11". Aceasta poate fi rotită 360° şi blocată în orice unghi dorit. Carcasa de siguranţă oferă protecţie optimă pentru toate tabletele Apple iPad™ Pro de 10.5". Carcasa din silicon negru protejează eficient tableta împotriva zgârieturilor şi a şocurilor, iar atunci când este utilizată în combinaţie cu filmul inclus pentru display, oferă protecţie şi împotriva stropilor de apă. Folosită împreună cu suportul disponibil separat, al echipamentului “Travel & Comfort”, aceasta poate fi fixată în interiorul automobilul într-un mod convenient şi uşor de ajustat, în timp ce rămâne în siguranţă în cazul unui nefericit accident.

Accesorii exterioare BMW

Bare suport BMW pentru plafon.

Extrem de uşor de instalat şi pot fi folosite în combinaţie cu toate suporturile BMW pentru plafon; incredibil de rigide şi pot fi blocate pentru a preveni furtul acestora.

Cutie BMW pentru plafon, 420 litri, în combinaţie Negru/ Argintiu Titanium.

Cutia BMW modernă pentru plafon este disponibilă în negru, cu părţile laterale din Argintiu Titanium şi oferă o capacitate de depozitare de 420 litri, fiind compatibilă cu toate sistemele de bare suport pentru plafon. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Proiectoarele inovative BMW pentru portiere cu tehnologie LED, se activează automat atunci când portierele se deschid şi afişează o imagine pe suprafaţa din dreptul automobilului printr-un slider interschimbabil. Mai multe teme sunt disponibile pentru a ilumina zona de intrare în automobil aşa cum îţi doreşti.

Suport BMW pentru schiuri şi snowboard, extensibil pe ambele părţi.

Suportul blocabil BMW pentru schiuri şi snowboard poate fi extins de ambele părţi şi oferă transportul în siguranţă a maxim cinci perechi de schiuri sau plăci de snowboard, uşurând fixarea acestora pe automobilele mai înalte. Acesta poate fi folosit în combinaţie cu orice sistem de bare de suport BMW pentru plafon şi include spaţiu pentru beţele de schi.

“MODUL NOSTRU DE A NE BUCURA DE IARNĂ.”

Service BMW. Condu relaxat cu ajutorul pachetelor de service personalizate din partea BMW.

Pregătirea este esenţială pentru o iarnă plăcută. Nu numai pentru tine, dar şi pentru BMW-ul tău. Pentru a te ajuta să depăşeşti toate provocările sezonului rece, profită de service-ul BMW excelent şi permite specialiştilor noştri să aibă grijă de nevoile tale şi ale BMW-ului tău. Ne vom asigura că BMW-ul tău este în stare perfectă pentru a face faţă celor mai dure condiţii.

ARGUMENTE IMBATABILE ATUNCI CÂND VINE VORBA DE ANVELOPE DE IARNĂ.

CONFIGUREAZĂ-LE PE CELE POTRIVITE PENTRU MAŞINA TA.


Există multe avantaje dacă îţi echipezi automobilul tău BMW cu anvelopele potrivite. Anvelopele de iarnă oferă avantaje clare pe drumurile înzăpezite sau îngheţate. Siguranţa crescută este evidentă în comparaţie cu distanţa de frânare pe zăpadă – în special la viteze mai mari (100 km/h în exemplul de mai jos) pe şosele şi autostrăzi. Cât de adânci trebuie să fie canelurile anvelopelor? În Germania şi în marea majoritate a ţărilor europene, adâncimea de 1,6 mm este cerută de lege. Cu toate acestea, din motive de siguranţă şi pentru a păstra performanţa automobilului tău, BMW recomandă o adâncime minimă de 3 mm pentru anvelopele de vară şi de 4 mm pentru cele de iarnă. Pe pereţii exteriori ai fiecărei anvelope sunt prezente numeroase litere, cifre şi simboluri. Printre alte informaţii, această etichetare indică şi sezonul pentru care este creată anvelopa. La anvelopele de iarnă, etichetarea trebuie să conţină simbolul 3PMSF, recunoscut ca simbolul „fulg de zăpadă”. Dimensiunea anvelopei, tipul anvelopei, viteza şi sarcina maxime suportate sunt de asemenea afişate pe peretele exterior al acesteia. Marcajul BMW cu stea reprezintă calitatea superioară a anvelopei şi garantează că aceasta a fost concepută special pentru modelul tău BMW.

Configurează

ASIGURARE GRATUITĂ A ANVELOPELOR BMW TIMP DE 3 ANI.

LA DEALERUL TĂU BMW SERVICE.

Pentru a fi sigur că eşti pregătit pentru sezonul rece, te invităm să urmăreşti clipurile de mai jos în care îţi prezentăm toţii paşii pe care trebuie să îi urmezi pentru a avea o iarnă fără griji.

Solicită informaţii suplimentare.

Completează formularul de mai jos şi un consultant BMW Service APAN Motors te va contacta şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

    Informații personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing