BMW APAN Motors Brăila răsplătește prima intervenție în service a automobilului tău. La prima intervenție în service de minimum 2000 lei a automobilului tău vei primi un voucher în valoare de 500 lei. Acesta va putea fi folosit pentru următoarea intervenție în service-ul BMW APAN Motors Brăila.*

Termeni și condiții

*Voucher-ul este destinat clienților cu facturi de reparație mecanică de minimum 2 000 lei fără TVA.
*Voucher-ul se acordă doar la prima intrare în Service, pe serie de șasiu și nu pe numele clientului.
*Voucher-ul nu se cumulează cu nici un alt discount.
*Voucher-ul poate fi utilizat doar la BMW APAN Motors Brăila.
*Voucher-ul are o valabilitate de 6 luni de la data emiterii.

ANVELOPE CU MARCAJ STEA.


Procesul de dezvoltare a anvelopelor BMW Originale începe atunci când este creat un nou model BMW. Pentru a asigura plăcerea de a conduce, anvelopele BMW Originale se potrivesc perfect cu şasiul şi alte solicitări specifice fiecărui model în parte. Anvelopele sunt dezvoltate în strânsă colaborare cu producători premium de anvelope, precum Bridgestone, Continental, Dunlop şi Goodyear şi primesc marcajul cu stea doar după ce acestea demonstrează proprietăţi de manevrare caracteristice BMW şi îndeplinesc 100% criteriile riguroase de calitate BMW.

Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au obţinut valori excelente în raport cu distanţa de frânare (pe suprafeţe ude sau uscate) şi stabilitatea la condus atunci când intri în curbe cu viteză mare.
Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea asigură caracteristici de condus dinamice optime, chiar şi la viteze mari şi pentru un stil de condus foarte sportiv, datorită tehnologiei Ultra High Performance (UHP).
Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au rezistenţă la rulare optimizată şi susţin economia de combustibil a automobilului tău. Cu toate acestea, consumul de combustibil diferă în mod semnificativ în funcţie de caracteristicile de condus.
Anvelopele BMW Originale cu marcaj cu stea au fost adaptate în funcţie de model pentru a genera mai puţin zgomot (zgomot generat în interior şi în exterior la rulare), în timp ce îţi oferă stabilitate direcţională îmbunătăţită şi confort în timpul călătoriei.

JANTE DIN ALIAJ UŞOR BMW ORIGINALE.

CONFIGUREAZĂ-LE PE CELE POTRIVITE PENTRU MAŞINA TA.


Jantele din aliaj uşor BMW Originale sunt rezultatul unui proces complex de dezvoltare şi design, concentrat pe trăsăturile BMW individuale şi provocările care vor urma. Rezultatul este o selecţie numeroasă de jante din aliaj uşor, ce respectă cele mai riguroase standarde în domeniu şi care se potrivesc perfect cu imaginea de ansamblu a modelelor BMW pentru care sunt concepute. Descoperă întreg portofoliul în configuratorul nostru de accesorii BMW Originale.

Configurează

ASIGURARE GRATUITĂ A ANVELOPELOR BMW TIMP DE 3 ANI.

LA DEALERUL TĂU BMW SERVICE.

Programează-te la service.

Completează formularul de mai jos şi un consultant BMW Service APAN Motors te va contacta şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


Informații personale

Maşina actuală

*Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing