Pregătirea eficientă este metoda prin care te poţi bucura de momentele unice de iarnă. Cu setul de roţi pentru iarnă BMW, te bucuri de plăcerea de a conduce chiar şi în cele mai reci luni ale anului.

Pentru a fi cu un pas în înaintea iernii, anvelopele noastre sunt create împreună cu producători de top şi sunt optimizate pentru a se potrivi cerinţelor automobilului tău BMW. Fie că vorbim de siguranţă sau stil, acceleraţie sau frânare, tracţiune sau inspiraţie: transformă iarna aceasta într-un anotimp de neuitat.

Jantele şi anvelopele de iarnă BMW originale sunt marcate cu steaua ce reprezintă calitate superioară. Designul, dimensiunile, compusul, pereţii laterali şi construcţia generală sunt create special pentru automobilul tău BMW.

ANVELOPE CU MARCAJ STEA.


În timpul sezonului rece siguranţa este prioritară – iar anvelopele tale sunt extrem de importante pentru obţinerea tracţiunii, a controlului şi a comportamentului la frânare optime. Fii pregătit şi cunoaşte ceea ce contează.

Anvelopele cu marcaj cu stea au o durată de viaţă impresionantă, calificative maxime de siguranţă şi tehnologie runflat de ultimă generaţie la produse selectate.
Fiecare anvelopă a trecut printr-un set de testări riguroase, cu până la 50 de criterii diferite de calitate (eticheta UE pentru anvelope cere îndeplinirea a doar trei criterii (UHP).
Toate jantele şi anvelopele BMW originale sunt create pentru structura şi proprietăţile fiecărui model BMW în parte.

ARGUMENTE IMBATABILE ATUNCI CÂND VINE VORBA DE ANVELOPE DE IARNĂ.

CONFIGUREAZĂ-LE PE CELE POTRIVITE PENTRU MAŞINA TA.


Există multe avantaje dacă îţi echipezi automobilul tău BMW cu anvelopele potrivite. Anvelopele de iarnă oferă avantaje clare pe drumurile înzăpezite sau îngheţate. Siguranţa crescută este evidentă în comparaţie cu distanţa de frânare pe zăpadă – în special la viteze mai mari (100 km/h în exemplul de mai jos) pe şosele şi autostrăzi. Cât de adânci trebuie să fie canelurile anvelopelor? În Germania şi în marea majoritate a ţărilor europene, adâncimea de 1,6 mm este cerută de lege. Cu toate acestea, din motive de siguranţă şi pentru a păstra performanţa automobilului tău, BMW recomandă o adâncime minimă de 3 mm pentru anvelopele de vară şi de 4 mm pentru cele de iarnă. Pe pereţii exteriori ai fiecărei anvelope sunt prezente numeroase litere, cifre şi simboluri. Printre alte informaţii, această etichetare indică şi sezonul pentru care este creată anvelopa. La anvelopele de iarnă, etichetarea trebuie să conţină simbolul 3PMSF, recunoscut ca simbolul „fulg de zăpadă”. Dimensiunea anvelopei, tipul anvelopei, viteza şi sarcina maxime suportate sunt de asemenea afişate pe peretele exterior al acesteia. Marcajul BMW cu stea reprezintă calitatea superioară a anvelopei şi garantează că aceasta a fost concepută special pentru modelul tău BMW.

Configurează

ASIGURARE GRATUITĂ A ANVELOPELOR BMW TIMP DE 3 ANI.

LA DEALERUL TĂU BMW SERVICE.

Solicită informații suplimentare.

Completează formularul de mai jos şi un consultant BMW Service APAN Motors te va contacta şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing