La BMW punem o idee mai presus de orice: aceea de a avea curaj; este o trăsătură pe care o avem în sânge şi care este prezentă în tot ceea ce facem. Un curaj independent, unic, ce oferă perspective noi; este ideea de a pune orice sub semnul întrebării şi de a nu accepta niciodată refuzul. Este curajul de a continua cu perseverenţă şi de a ne reinventa în mod constant; este motivul pentru care suntem vizionari în domeniu, pentru a atinge cel mai înalt nivel de excelenţă. Şi îi ajutăm pe avangardiştii culturii noastre să înfrunte viitorul. În calitate de producător de automobile premium, creăm momente de inspiraţie unice, pentru că aşa se naşte o nouă viziune asupra luxului.
Obţine performanţă şi bucură-te de fiecare clipă: BMW Seria 7 Sedan are o prezenţă impunătoare şi oferă performanţă şi confort. BMW 750Li este propulsat de noul motor BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri şi cu xDrive în echiparea standard, care îi permite să ocupe poziţia de lider. Designul elegant şi acea stare de bine pe care ţi-o oferă interiorul automobilului, datorită calităţii superioare a detaliilor, a opţiunilor individuale de design şi a inovaţiilor tehnice, scot în evidenţă acest model drept un simbol al segmentului de lux BMW. Eleganţa întâlneşte exclusivitatea, iar luxul întâlneşte performanţa.
BMW 750Li xDrive:
Consum mixt de combustibil: 9,5 – 9,6 l/100 km
Emisii medii de CO2: 218 g/km
Impresionant până la ultimul detaliu: în timp ce culorile exterioare deosebite scot în evidenţă aspectul BMW Seria 8 Coupé, materialele delicate cu inserții contrastante elegante şi elemente decorative stilate accentuează interiorul sportiv şi îi oferă un aspect de înaltă calitate. Acest lucru este evidenţiat în special de perforaţiile poziţionate cu grijă şi de tapiţeria matlasată a scaunelor multifuncţionale, disponibile opţional. Astfel, se îmbină performanţa cu cea mai înaltă calitate, pentru a crea o ambianţă foarte sportivă şi elegantă în interior.
BMW 840d xDrive:
Consum mixt de combustibil: 5,9 – 6,2 l/100 km
Emisii medii de CO2: 154 – 164 g/km
BMW Seria 8 Cabriolet reprezintă o declaraţie a sportivităţii de lux. Un exemplu caracteristic al clasei de lux BMW, a cărui design avangardist exprimă atractivitate şi încredere maximă. În plus, acest cabriolet impresionant reprezintă un model sport captivant şi performant, cu tehnologii inovatoare care îi conferă dinamică şi manevrabilitate remarcabile – pentru ambiţii puternice şi o nouă dimensiune a plăcerii de a conduce.
BMW M850i xDrive:
Consum mixt de combustibil: 9,9 – 10,0 l/100 km
Emisii medii de CO2: 225 – 229 g/km
O declaraţie a segmentului de lux: noul BMW X7 este o îmbinare elegantă între prezenţă şi personalitate. Cu toate că are aspect impunător, acesta oferă impresia de greutate scăzută şi agilitate datorită designului clasic şi a stilului sportiv. În acelaşi timp, spaţiul considerabil din interior îmbină în mod inovator exclusivitatea, funcţionalitatea şi libertatea – confort incomparabil până la cel de-al treilea rând de scaune. Farmecul, eleganţa şi caracterul unic reprezintă esenţa acestui model.
BMW X7 xDrive40i (2): Consum mixt de combustibil: 8,7 – 9,0 l/100 km Emisii medii de CO2: 198 – 205 g/km

SOLICITĂ MAI MULTE INFORMAŢII

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare despre modelul BMW ales.


    Informații personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing