BMW iX3 anunţă începutul unei noi ere a plăcerii de a conduce fără emisii de noxe: descoperă primul BMW Sports Activity Vehicle integral electric, ce îmbină tot ce este mai bun din ambele lumi: dinamica de condus, calitatea BMW X3 şi performanţa, eficienţa tehnologiei BMW eDrive, aflată la cea de-a cincea generaţie. Cu autonomie de până la 460 km* şi consum electric de la 18,5 kWh/100 km*, BMW iX3 stabileşte noi standarde. Iar datorită produselor inteligente şi a serviciilor personalizate pentru încărcare de la BMW, procesul de reîncărcare al bateriei este mai simplu, mai rapid şi mai eficient ca niciodată. Dezvoltat perfect şi integral electric: BMW iX3 oferă deja viitorului o prezenţă electrizantă.
*Datele au fost calculate folosind metoda de măsurare WLTP.

BMW iX3(1):
- Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5
- Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
- Emisii medii de CO2, în g/km: 0

DETALIILE IMPORTANTE ALE BMW iX3.

Plin de energie şi gata de drum: descoperă detaliile importante ale primului BMW iX3.

Primul BMW iX3 te inspiră cu designul clar şi precis, trenul de rulare electric foarte eficient şi plăcerea pură de a conduce, cu toate avantajele unui model SAV. BMW iX3 completează familia X3, astfel îndeplinind promisiunea BMW privind „Puterea de a alege”.
Arno Keller, directorul departamentului de Dezvoltare a modelelor BMW electrice

DESIGNUL BMW iX3.


Opţiuni de design superbe la exterior şi în interior.

BMW iX3 îmbină inovaţia şi expresivitatea: contururile clare şi puternice îi oferă un aspect modern şi totodată clasic, în timp ce accentele BMW i evidenţiază exclusivitatea primului Sports Activity Vehicle integral electric. Partea frontală captivantă te impresionează încă de la prima vedere, datorită grilei specifice BMW i cu design „Mesh”. Jantele aerodinamice reconcepute de 20”, împreună cu difuzorul aerodinamic şi inserţiile în albastru BMW i, continuă limbajul de design special până în partea spate a automobilului. Cu detalii individualizate, precum pragurile portierelor BMW i şi iluminarea ambientală, disponibilă în echiparea standard şi presetată în albastru BMW i, interiorul creează o atmosferă modernă şi elegantă. În plus, indicatoarele şi cadranele de pe panoul de instrumente şi de pe Control Display, create special pentru sistemul de propulsie electric, împreună cu emblema discretă „BMW iX3” de pe consola centrală, subliniază aspectul unic al automobilului. Astfel, BMW iX3 îşi evidenţiază caracterul electrizant – fără niciun compromis.

ÎNCĂRCAREA BMW iX3.

Indiferent unde doreşti să-ţi încarci automobilul BMW iX3, BMW îţi pune la dispoziţie produse şi servicii personalizate pentru încărcare. Cu putere de încărcare de până la 150 kW, acestea pot încărca BMW iX3 până la nivelul de 80%, în aproximativ 34 de minute. Astfel, pauzele de încărcare vor fi şi mai scurte în călătoriile tale cu BMW iX3.

În plus, serviciile pentru încărcare de la BMW îţi pun la dispoziţie tot ce ai nevoie pentru încărcarea la domiciliu, chiar şi în forma unui pachet de soluţii practice, dacă este necesar. Cu noul încărcător flexibil, îţi poţi reîncărca automobilul BMW iX3 de la o priză casnică sau – cu un alt adaptor disponibil opţional – de la o priză industrială mai puternică.


Dacă ai nevoie de o priză potrivită, poţi pur şi simplu să faci o programare la serviciul profesionist de instalare în acelaşi timp. Acest lucru se aplică şi pentru BMW Wallbox Essential, cu putere de încărcare de până la 11 kW sau, ca alternativă, pentru Smart Wallbox, care oferă şi servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă.

Serviciile pentru încărcare de la BMW te susţin şi cu servicii digitale utile pentru automobilul tău. Datorită serviciilor inteligente pentru încărcare conectată, poţi verifica nivelul de încărcare al bateriei în orice moment, prin intermediul display-ului central de informaţii sau prin intermediul aplicaţiei. Poţi, de asemenea, să te asiguri că sistemul de propulsie şi interiorul sunt gata pentru următoarea călătorie, să beneficiezi de un sumar al istoricului ciclurilor de încărcare şi multe altele.

DINAMICA DE CONDUS ELECTRIZANTĂ A BMW iX3.

O scurtă privire asupra tehnologiilor trenului de rulare şi ale şasiului BMW iX3.

BMW iX3 beneficiază de dinamica de condus specială şi de performanţa eficientă, datorită tehnologiei eDrive, aflată la cea de-a cincea generaţie. Unitatea de propulsie electrică alcătuită din motor electric, transmisie şi elemente electronice de propulsie este creată pentru eficienţă maximă şi plăcere pură de a conduce. Bateria de înaltă tensiune, cu celule electrice litiu-ion create special, oferă putere motorului electric. Sistemul de propulsie direct asigură cuplu maxim încă de la plecarea de pe loc şi permite acceleraţie spontană şi neîntreruptă. Împreună cu suspensia adaptivă, care ajustează caracteristicile amortizoarelor în funcţie de fiecare situaţie de condus, acest model îţi garantează confort superior şi dinamică de condus precisă pe orice şosea. Astfel, BMW iX3 oferă interacţiunea perfectă dintre eficienţă, performanţă şi linişte încrezătoare la volan. În acelaşi timp, detaliile de design excepţionale în albastru BMW i şi tehnologiile orientate spre viitor, precum jantele aerodinamice opţionale de 20” sau designul emblematic al sunetului, scot în evidenţă exclusivitatea automobilului. Grila BMW opţională, parte a pachetului BMW Individual Shadow Line lucios cu conţinut extins, împreună cu ramele geamurilor şi barele negre lucioase pentru plafon, accentuează dinamica acestui model. Fiecare călătorie cu BMW iX3 devine, astfel, o aventură electrizantă.

 

REZERVĂ ONLINE

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.
 

    Informaţii personale

    Maşina actuală

    *Consimţământul meu cu privire la comunicarea de marketing