Noul BMW X6 domină în toate aspectele. Echipat cu tehnologii inovatoare, precum suspensia M adaptivă „Professional” sau suspensia pneumatică adaptivă pe ambele punţi şi pachetul xOffroad, acesta oferă dinamică de condus unică. Tehnologii inovatoare precum grila frontală „Iconic Glow” sau farurile BMW Laserlight cu design X independent, subliniază extravaganţa automobilului şi spiritul său avangardist.
Sistemele BMW de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie oferă niveluri superioare de siguranţă. În interior, pasagerii sunt întâmpinaţi de mai multe funcţii inovatoare precum suportul pentru pahare cu sistem de reglare a temperaturii sau conceptul de control al sistemului de operare BMW 7.0 cu afişaj impresionant de 12,3” şi comandă tactilă.

Nu ghidează, ci preia comanda.

Prin componentele specifice dinamicii de condus, precum suspensia M adaptivă „Professional” în combinaţie cu sistemul de tracţiune integrală xDrive, BMW X6 oferă performanţă de top pe orice suprafaţă. Descoperă puterea în detaliu.

Sistemul de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor „SPORT” şi „SPORT+”, în timp ce programul orientat spre confort produce un sunet mai discret.

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – cu manevrabilitate agilă.

Pachetul xOffroad.

Noul BMW X6 are pachetul xOffroad care îţi permite să călătoreşti în siguranţă şi rapid pe şosele şi pe suprafeţe mai puţin solide, în orice moment. Patru moduri off-road selectabile reglează sistemul de tracţiune integrala xDrive şi mai precis pentru suprafaţa de condus curentă – pentru o tracţiune şi mai bună pe nisip, piatră, pietriş sau zăpadă.

PROGRAMEAZĂ-TE LA TEST DRIVE.


Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile legate de solicitarea ta.


    Informaţii personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing