Un nou nivel de atracţie: designul BMW X7 este esenţa stilului şi expresiei distintive, precum şi a eleganţei clasice. Detaliile inconfundabile, precum grila impunătoare şi farurile Laserlight, oferă părţii frontale un aspect unic, de neuitat. Liniile elegante se continuă, cu jantele din aliaj uşor de 22″ completează aspectul său remarcabil, dar şi performanţele extraordinare pe orice teren de rulare.
Iar designul distinctiv împreună cu motorul puternic creează o combinaţie plină de adrenalină care face inimile fanilor motorsport să tresalte.
Noul BMW X7 este un nou model de top al familiei X şi în acelaşi timp
reprezintă o abordare inovatoare a luxului pentru marca BMW.

Jozef Kabaň, Preşedinte al „BMW Group Design”

Tehnologie şi inovaţie remarcabile pentru o experienţă de condus excepţională: conectivitatea şi serviciile digitale oferă un detaliu important suplimentar pentru BMW X7. De la conceptul de operare modern şi intuitiv din habitaclu până la Driving Assistant, Asistentul la parcare şi Asistentul pentru mersul în marşarier: numeroase funcţii şi sisteme de asistare, împreună cu funcţiile inovatoare ale Copilotului tău BMW, organizează fiecare călătorie în funcţie de preferinţele tale şi-ţi asigură confort maxim.

 

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


    Informații personale

    Maşina actuală

    *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing