BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW,
APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Ai ales automobilul tău BMW deoarece ai dorit experienţa premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW asigură că întreaga experienţă a deţinerii unui automobil BMW este la standarde premium.
BMW te susţine să îi oferi automobilului tău cele mai bune servicii tehnice. Dacă deţii un automobil BMW cu vechime de până la 10 ani şi eşti la prima intervenţie la un service autorizat BMW APAN Motors din ţară, primești cadou un voucher în valoare de 415 lei cu TVA pe care să îl foloseşti la următoarea ta vizită.

Voucherul cadou în valoare de 415 lei cu TVA este acordat la prima intervenție într-un service autorizat BMW APAN Motors şi are valabilitate 1 an.
Dacă la prima vizită la un service autorizat BMW APAN Motors se efectuează schimbul de ulei, atunci primești odată cu voucherul de 350 de lei și acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care în caz de defecțiuni tehnice.

Mai multe detalii despre BMW Mobile Care.
Voucherul poate fi transmis noului proprietar al mașinii, dacă automobilul este vândut în intervalul în care voucherul este valabil. Voucherul este transmisibil deoarece pe el este înscrisă seria de șasiu a automobilului.
Calitatea serviciilor BMW este superioară serviciilor independente, mulțumită profesionialismului tehnicienilor BMW și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.

PROGRAMEAZĂ-TE LA SERVICE.

Completează formularul de mai jos şi un reprezentant BMW APAN Motors te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.


  Informaţii personale

  Maşina actuală

  *Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  ÎNTREBĂRI FRECVENTE

  Această campanie este adresată oricărui automobil BMW înscris în România, a cărui vechime nu depăşeşte 10 ani.
  Voucherul cadou de 350 lei este oferit oricărui posesor de automobil BMW din România cu vechime de până la 10 ani, când acesta face prima vizită la un service autorizat BMW din ţară. Apoi, voucherul poate fi folosit de client la a doua intervenţie la un service autorizat BMW.
  Sunt luate în considerare doar intervenţiile de ordin tehnic sau de reparare a caroseriei, care implică şi costuri de manoperă. Nu se acordă voucherul şi pentru cumpărarea produselor de lifestyle sau a accesoriilor originale BMW, care nu includ şi costuri de montaj. De asemenea, voucherul poate fi folosit doar pentru intervenţii în service a căror valoare este de minimum 350 de lei plus TVA.
  Voucherul cadou este valabil 1 an şi poate fi folosit oricând pe parcursul acestui interval.
  Nu se acordă contravaloarea în bani a voucherului.
  Voucherul acordat la prima vizită poate fi folosit o singură dată. După ce este folosit, voucherul este reţinut la service-ul autorizat BMW unde s-a efectuat intervenţia tehnică.
  Întreaga reţea de service-uri autorizate BMW din România participă la campania “Welcome to BMW”.